Aron Elstak - TOETJE! Heerlijk Hollandsch

donderdag 23 maart om 20:30 uur
C. Het Oude Raadhuis
Jongeren, Senioren, Volwassenen
In TOETJE! toont Aron Elstak zich rauwer, hilarischer en actueler dan ooit. Natuurlijk gelardeerd met prachtige liedjes. 

In de voorstelling balanceert Aron op het dunne koord van respect en racisme. Witte én zwarte mensen vragen hem naar zijn afkomst en beiden kijken raar als hij antwoordt: Alblasserdam. Hij is half Surinaams-Indonesisch en half Fries, steunt Black Lives Matter én zijn hart gaat sneller kloppen van boerenkool met rookworst. Waarom kan dat niet naast elkaar bestaan? Aron wil bij iedereen horen en het vooral voor iedereen goed doen, maar het liefst is hij gewoon zichzelf – in al zijn kleuren. 

In TOETJE! schuwt Aron de harde grappen niet en bouwt een Heerlijk Hollandsch feestje voor iedereen die het met hem vieren wil, in zijn kenmerkende stijl: grootse en kleine liedjes en hilarische conferences. Maar dan geëngageerder dan ooit.

Try-outAron zit in het vaste cabaretteam van Spijkers met Koppen (BNNVARA)In februari 2022 kwam zijn nieuwe single #Jacques uit, een eervolle opdracht van het Amsterdams Kleinkunst Festival: "Hij speelt als geen ander met taal en muziek en slaat met #Jacques zowel artistiek als inhoudelijk de spijker op zijn kop".

Deze voorstelling is verplaatst van 27 jan 2023 naar 23 maart 2023. We hebben de ticketkopers telefonisch op de hoogte gebracht. De nieuwe datum is per mail op 31 januari aan ticketkopers gecommuniceerd.