Bier & Bands: #DAB + X-brewing

donderdag 23 maart om 20:45 uur
C. Hoofddorp
Gratis
Jongeren, Senioren, Volwassenen
Zoals gebruikelijk staat onze donderdagavond in het teken van livemuziek. Maar op de vierde donderdag van de maand pakt het café van C. extra uit. Bij Bier & Bands wordt de livemuziek gekoppeld aan een toepasselijke brouwer die een tap-takeover zal verzorgen. Want laten we eerlijk zijn; livemuziek en speciaalbier zijn dé perfecte match! Voor deze editie van Bier & Bands nodigen we #DAB uit. Brouwerij X-brewing verzorgt de tap-takeover.

De band

#DAB is een rockcoverband uit de omgeving van Hoofddorp, Haarlem en Hillegom (Ha-Ha-Hi :-) en staat voor DonderdagAvondBand; een verwijzing naar de wekelijkse repetitieavond in de oefenruimtes van C. #DAB speelt vooral covers van de muziek waarmee de bandleden zijn opgegroeid, songs uit de jaren '70, ‘80 en ‘90. Van oorsprong ligt de nadruk op rock maar door de invloed van de blazerssectie sluipen er steeds meer soul-, funk- en disconummers in het repertoire. En dat gaat er bij een breed publiek in als koek! De band kent een 8-koppige samenstelling. Gerrit Krijger op drums, Wouter Weeda op bas, Frank van Rooden en Tom Jacobs op gitaar, en Ivo Boesveldt en Bert Otten op respectievelijk tenor- en altsaxofoon. Ingrid Burger en Anton van Duijn zorgen voor de zangpartijen. Met #DAB wordt het sowieso een swingend feestje!

Het bier

De tap-takeover wordt verzorgd door X-brewing uit Katwijk. X-brewing staat voor bieren met smaak die de grens opzoeken en er regelmatig overheen gaan. Niet snel zul je horen dat onze bieren mooi uitgebalanceerd of allemansvriendjes zijn. Ongehinderd door geboden over bieren en stijlen brouwen wij over de top en uit balans. Dit wel met eerlijke produkten en zonder toevoeging van smaak- of kleurstoffen. X-brewing: Meer smaak. Beers with an X.