Expositie Galerie K2001: kunstwerken met rijke variatie aan kleur en materiaal

zondag 21 juli van 13:00 t/m 16:00 uur
Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35
Gratis
Rolstoeltoegankelijk
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Het is weer tijd om de zintuigen te prikkelen. Van vrijdag 14 juni t/m zondag 21 juli is er een nieuwe expositie in het dorpshuis Badhoevedorp. Deze keer met schilderijen van Jan Christiaan van Ruyven en beeldhouwwerk van Esther te Marvelde. Komt u ook? De galerie is van vrijdag t/m zondag geopend van 13.00-16.00. De feestelijke opening van de expositie is deze keer op zondag 30 juni om 16.00.

Over de kunstenaars..
Het is deze keer weer gelukt om twee verschillende kunstenaars te laten exposeren. Jan Christiaan Ruyven maakt abstracte schilderijen met schitterende schakeringen tussen vlakken en kleuren. Esther te Marvelde maakt sculpturen van hout en steen.
Beiden genieten enorm van het creatieve proces. Esther omschrijft het als een strijd die zij aangaat met het materiaal. Het geeft veel voldoening als het eindresultaat overeenkomt met hoe zij dit van tevoren heeft bedacht. Jan Christiaan Ruyven geniet van het verbeelden zelf. Daarbij is het uiteindelijke beeld niet altijd een doel op zich. Hij laat zich vaak inspireren door de natuur.
Fotos van kunstwerken Bron: Dorpshuis Badhoevedorp