Hans Theessink & Big Daddy Wilson

donderdag 23 maart om 20:30 uur
C. Hoofddorp
Jongeren, Senioren, Volwassenen
"Een weergaloze samenwerking van twee bluesmeesters pur sang!" Zo kopt de Blueskrant na de release van het album Pay Day van Hans Theessink & Big Daddy Wilson. Dit tweetal behoort volgens velen tot de eredivisie met hun eigen mix van energieke blues, American roots & folk. Verwacht een avond vol eigen songs, bekende classics en gloednieuwe jams. Aangevuld met hun stage presence en charisma wordt dit op 23 maart in het poppodium van C. gegarandeerd een topavond.

Hans Theessink
Met 8.000 concerten en 50 jaar on the road kan je Hans Theessink een instituut in de blues- en rootsscene noemen. Zijn geweldige stem en herkenbare gitaarspel brengen hem naar plekken over de hele wereld en zijn een garantie voor een hoogstaand optreden. De Amerikaanse bluesmedia noemen hem ‘’an interantional blues treasure’’ en de legendarische Bo Diddley omschreef Theessink als ‘’one helluva guitarplayer’’.

Big Daddy Wilson
Deze singer-songwriter uit North Carolina deelt al 25 jaar zijn liefde voor blues met liefhebbers over de hele wereld. In 2018 deed hij een jubileumtour door Europa, waarbij fans versteld stonden van zijn energieke show. Wilson heeft reeds twaalf album uitgebracht, waaronder het vorig jaar verschenen en geprezen ‘Neckbone Stew’.

Let op: Kaarten zijn online alleen te koop via Ticketmaster. De servicekosten kunnen verschillen per verkoopkanaal.