Rosella duo speelt klassiek

C. Nieuw-Vennep
Senioren
Het Rosella Duo presenteert een vrolijk, klassiek en liefdevol programma voor viool en piano. Onder meer werken van Beethoven en Mozart, maar ook romantische highlights uit het vioolrepertoire en de feestelijke hit van componist William Kroll. Inger van Vliet speelt viool en Angélique Heemsbergen speelt piano. Zij zijn perfect op elkaar ingespeeld.

Inger van Vliet is een professioneel en veelzijdig violiste. Haar talent en enthousiasme voor de viool heeft zij verder ontwikkeld tijdens haar studie aan het Conservatorium van Amsterdam en het Utrechts Conservatorium. Angélique Heemsbergen speelde in Het Koninklijk Concertgebouw orkest en Tivoli Vredenburg. Ze studeerde bij de Italiaanse pianist Paolo Giacometti. In 2009 behaalde zij haar Master of Music in Performance.

Niets is zo heerlijk om deze middag weg te dromen bij de muziek van de vele componisten die aan bod komen, bij de romantische klanken van de viool en de warme harmonieën van de piano. Muziek die je raakt, gebracht door uitstekende musici die na hun conservatoriumstudie hun sporen in de muziek hebben verdiend.

_______________________________________________________________________________


Kaartverkoop & toegang
Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.


Portretfoto rosella duo