Spinnenjacht PARK21 Zomerweken

Landgoed Kleine Vennep
Gratis
Kinderen
Beleef een avontuurlijke dag! Planten- en dieren-expert Wim Nagel neemt kinderen mee in de wonderlijke wereld van spinnen. Je zult versteld staan hoe dicht deze achtpotige wezens bij ons leven. Wist je dat alle spinnen een klein beetje gif hebben? Geen zorgen, voor mensen zijn ze ongevaarlijk!

Op zaterdag 13 juli kun je meedoen aan een spannende en leerzame spinnenjacht en alles leren over deze fascinerende dieren. Deze activiteit is voor kinderen van 6 tot 11 jaar.

De tocht vindt plaats op Landgoed Kleine Vennep, waar ook de pop-up camping en het festival zijn (leuk voor de papa’s en mama’s)!

Let op! Alleen kinderen kunnen zich voor deze activiteit inschrijven. Ouders of begeleiders mogen meekomen maar hoeven zich niet aan te melden. Er zijn slechts 20 plaatsen per groep beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meld je kind(eren) aan door te mailen naar park21@haarlemmermeer.nl onder vermelding van ‘Spinnenjacht Zomerweken’. Vermeld bij de aanmelding de naam van je kind(eren), zodat ze aan het einde een certificaat kunnen ontvangen. Er zijn twee groepen. Eén begint om 12.00 uur, de ander begint om 13.00 uur. Geef dus ook voor welke groep je je kind(eren) aanmeldt.

Activiteit: Spinnenjacht

Locatie: Landgoed Kleine Vennep, Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep

Datum en tijd: Zaterdag 13 juli, 12.00 uur of 13.00 uur

Kosten: Gratis. Inschrijven voor de kinderen is wel verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen.

Opmerking: het aantal parkeerplekken is beperkt, dus kom zoveel mogelijk met de fiets!
Spin Bron: Park21