Workshop schminken - Leer schminken als een professional

dinsdag 13 juni om 19:00 uur

dinsdag 27 juni om 19:00 uur
C. Nieuw-Vennep
Jongeren, Senioren, Volwassenen
Wil je leren schminken als een professional? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres!In deze workshop onderzoek je alle grimematerialen en leer je de belangrijkste spons- en penseeltechnieken. Je leert de techniek van krullen, lijnen, druppels en bloemen waarmee je toffe designs kan creëren. Een mooie start om leuke schmink-kwaliteiten te ontwikkelen.

In de basisworkshop onderzoek je alle grimematerialen en leer je de belangrijkste spons- en penseeltechnieken. Je leert de techniek van krullen, lijnen, druppels en bloemen waarmee je toffe designs kan creëren. Een mooie start om leuke schmink-kwaliteiten te ontwikkelen.

Next level!
Heb je de basisworkshop gevolgd en wil je een stapje verder met schminken? Dan ben je wederom bij ons aan het juiste adres! Bij de vervolgworkshop duiken we dieper in de technieken. Zo maak je kennis met splitcake-schmink en leer je meer over de plaatsing, het design en lijnwerk van dierenstrepen. Na alle uitleg en techniekoefeningen maak je een mooie regenboogvlinder of tijger bij iemand uit de klas.