Festivals & Events

Festival Wooferland

Ontdek de leukste evenementen in Haarlemmermeer

De prachtige recreatiegebieden van Haarlemmermeer zoals het Haarlemmermeerse Bos en Houtrak Spaarnwoude zijn dé perfecte locaties voor de leukste evenementen. Wat dacht je van muziekfestivals met wereldberoemde dj’s als Awakenings en Mysteryland, of het jazzfestival Meer Jazz? Bezoek een van vele culinaire food festivals en leer over de nieuwste technologische snufjes op het inspirerende Bright Day event. Ben jij benieuwd naar een écht authentieke Hollandse ervaring? Bezoek dan deze zomer een van de vele feestweken in de pittoreske dorpjes van Haarlemmermeer. Waar je ook heengaat, je hebt hier gegarandeerd een onvergetelijke tijd!
Big Spotters Hill tijdens Mysteryland.

Mysteryland – Het grootste dancefestival in Nederland

Je bent misschien wel bekend met de slogan "Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!" – dit is het onmiskenbare motto van Mysteryland. Dit gave dancefestival bestaat al sinds 1993 en is een internationaal fenomeen. Het festival trok in 2019 meer dan 100,000 bezoekers uit binnen- en buitenland! Hou jij van elektronische muziek? Dan moet je dit festival zeker een keer meemaken. 
André Skwortsow is oprichter van MudMasters.

André Skwortsow, oprichter van Mud Masters

André Skwortsow is de oprichter van het bijzondere evenement Mud Masters. De naam zegt het al: er komt veel modder aan te pas tijdens een Mud Masters event. Ideaal voor in de polder dus! De eerste editie vond plaats in Haarlemmermeer. Het event heeft inmiddels vele edities, in binnen- en buitenland. Bij Mud Masters baan je jezelf een weg door een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniers stormbanen. Lees snel meer over dit unieke event en hoe André dit concept heeft uitgewerkt tot een daverend succes.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.