Everything you need to know about Haarlemmermeer

Are you planning a trip to Haarlemmermeer soon? In that case, you are probably curious about the accessibility by car or public transport. Do you intend to stay in the area for a longer period of time? Then it’s good to know your options for accommodation, for example in one of the picturesque villages or nature areas, where you will have an unforgettable time in the green heart of the Randstad region. On this page, you will find all the information you need to prepare for your visit!
Hilton van boven.

Accommodaties

Ben jij van plan langere tijd in Haarlemmermeer te verblijven? Bijvoorbeeld om uitgebreid te shoppen, een gaaf festival te bezoeken of om heerlijk te genieten van de prachtige natuur. Bij deze accommodaties kun je terecht voor een comfortabele overnachting. Het aanbod is breed: van luxe hotelkamers tot gezellige kampeerboerderijen. Of ga voor een vakantiepark, ideaal voor de kids. Ga je liever voor een romantic getaway voor twee? Ook daar hebben we geschikte opties voor. Waar kies jij voor? Boek snel je verblijf, voor een onvergetelijke tijd!

Wandelpad Haarlemmermeerse bos.

Dorpen

In het bruisende Haarlemmermeer vind je de leukste dorpen! Van het pittoreske Buitenkaag aan de Kagerplassen tot grotere dorpen als Hoofddorp en Nieuw-Vennep – op elke plek valt wel iets bijzonders te ontdekken! Geniet van de prachtige natuur langs de Ringvaart en verken de mooiste buurtschappen van de Randstad. Breng een bezoekje aan de historische forten van de Stelling van Amsterdam, het indrukwekkende Gemaal De Cruquius en het middeleeuwse kerkje de Stompe Toren. Lees snel wat er in elk dorp te beleven valt. Waar ga jij als eerste heen?

Noordzeekanaal.

Praktische informatie

Haarlemmermeer ligt middenin de Randstad en is daarom goed te bereiken. Zowel met het OV, de fiets, als met de auto. En er zijn andere vervoersmiddelen beschikbaar, zoals E-scooters en pontjes. Of je eigen vervoer hebt, of deze wilt huren, het is allemaal mogelijk.