Feestelijke opening van C.

C. Hoofddorp
Gratis
Kinderen, Jongeren, Volwassenen, Senioren
Vanaf januari 2023 slaan Het Cultuurgebouw, Schouwburg De Meerse, Poppodium Duycker, de Bibliotheek Haarlemmermeer, Kunstencentrum Pier K en Podium voor Architectuur een nieuwe weg in. Samen worden zij C.. Dé bruisende en inspirerende plek voor kunst- & cultuurbeleving en educatie in Haarlemmermeer. Met een mooi totaalaanbod en een splinternieuwe website brengen zij kunst en cultuur nog dichterbij.
Atrium van C.

Maak 't mee: ontdek C. 

De nieuw ingeslagen weg wordt groots gevierd met een feestelijke openingsmiddag op zaterdag 14 januari van 13.00 tot 19.00 uur. Om 13.00 uur wordt het feest afgetrapt tijdens de officiële opening met o.a. wethouder van Cultuur Marja Ruigrok. Het programma zit vol leuke activiteiten voor jong en oud. De host op het openingsfeest is Klokhuispresentatrice Tirsa With.

Maak kans om YouTuber Thomas van Grinsven te ontmoeten tijdens een meet & greet, kom dansen in de passage en swing mee op muziek van o.a. Inge Lamboo en VIVID. Kijk naar een optreden van Dé JeugdTheaterSchool Haarlemmermeer, lach mee in het Comedy Café of ontdek nieuwe lokale bandjes in het poppodium. Wil je een kijkje achter de schermen? Meld je aan voor een rondleiding door het gebouw. Kinderen kunnen heel de middag hun creatieve gang gaan en een kindertattoo laten zetten. Ook is er een boekenmarkt, bingo, een silent disco en een poppentheater voor kleintjes. In het café kun je bijkomen met een hapje en drankje.

Win een Meet & Greet met Youtuber Gewoon Thomas

Wie kent hem niet van YouTube en TikTok? Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) komt langs bij C. om al je vragen te beantwoorden. Hij neemt Paco de Knuffel en goede vriend Richard van Horssen gezellig mee. Meld je aan via cpunt.nl, stuur jouw vraag in en maak kans op een meet & greet! Op donderdag 12 januari hoor je of jouw vraag is uitgekozen en of je de meet & greet hebt gewonnen.