Open Dag in de Meerkerk

De Meerkerk houdt zaterdag 17 september tussen 11.00 en 16.00 uur een open dag. Belangstellenden zijn welkom om een kijkje te nemen op en in de boerderij-kerk aan de Bennebroekerweg in Hoofddorp.
Image
Meerkerk met bezoekers buiten tijdens een open dag

De Meerkerk bestaat die dag precies 38 jaar, koffie en appeltaart staan klaar. Er zijn rondleidingen en voor kinderen is er van alles doen: springkussen, stormbaan, spelletjes en knutselen. Ook lopen er clowns rond. 

Voorganger Patrick van der Laan: “We zijn lang dicht geweest in Corona tijd en zijn zo blij dat we weer helemaal open zijn en zo ons nieuwe seizoen kunnen starten. Vaak horen we dat mensen best nieuwsgierig zijn. ‘Wat is daar toch aan de Bennebroekerweg met al die auto’s op zondag?’. Zo kan iedereen gewoon eens rondkijken en eens kijken wie we zijn en wat we doen.”

Meer informatie op de  website www.meerkerk.nl en is er ook altijd de mogelijkheid om op zondagochtend de diensten bij te wonen. De diensten starten om 10.00 uur. Zowel voor kleine kinderen, jongeren en volwassenen zijn er aparte diensten. Het adres is Bennebroekerweg 515 in Hoofddorp.