Camping de Westeinder: Rustig en kindvriendelijk in Rijsenhout

Zoek je een fijne kindvriendelijke camping bij de Westeinderplassen? Camping de Westeinder is een oase van rust in een groene omgeving in Rijsenhout. De camping is het perfecte startpunt voor fiets- en wandeltochten. De rustige camping met veel bomen en planten maken deze camping perfect voor een familievakantie. Kinderen kunnen hier urenlang spelen terwijl ouders kunnen genieten van de rust. Voor de watersportliefhebber ligt de Westeinderplassen om de hoek.
Eigenaren op kampeerveld met tenten van Camping Westeinder

Overnachten op camping Westeinder    

Op Camping Westeinder staan veel stacaravans van vaste gasten. Er zijn uiteraard ook mogelijkheden voor een los verblijf met tent of caravan. Helaas zijn er geen camperplekken. Naast de kosten voor de tent, auto en caravan betaal je per nacht voor iedere campinggast vanaf 12 jaar. Voor jongere kinderen geldt een aangepast tarief. De prijzen voor de overnachting zijn inclusief WiFi verbinding. Voor meer informatie over de overnachtingen of voor het reserveren kun je terecht bij Chantal, via 06-11846574. 

Sta carcans op camping Westeinder
Speeltoestel op grasveld bij camping Westeinder
Aanlegsteigers van camping Westeinder Rijsenhout

Activiteiten op het water  

Omdat Camping Westeinder gelegen is aan het water, leent de camping zich perfect voor leuke activiteiten op en in het water! Je kunt gaan zwemmen in de Westeinderplassen, maar ook als visliefhebber ben je bij Camping Westeinder aan het juiste adres. In de Grote Poel (het grootste meer van de Westeinderplassen) zwemt onder andere de snoek, de paling en de Europese meerval. Op de camping kun je ook verschillende materialen voor een wateractiviteit huren. Zoals een rond bootje, geschikt voor 6-8 personen met een leuke tafel in het midden. Je kunt ook een waterfiets huren, zo kun je heerlijk relaxt de plassen verkennen. Of breng je eigen supboard mee!  

 

Stacaravan kopen camping Rijsenhout 

Op camping Westeinder is het ook mogelijk om een van de stacaravans te kopen. Je sluit dan een huurcontract af met de eigenaar van de camping. Zo kun je elke schoolvakantie of ieder weekend terug komen bij je eigen caravan. Houd er wel rekening mee dat honden niet zijn toegestaan op de camping.  

Contact

Camping de Westeinder
Grote Poellaan 101
1435 GE Rijsenhout
Nederland