Hotel restaurant De Beurs: Hotel in Hoofddorp

Wil je optimaal genieten van een mooie overnachting in de buurt van Amsterdam? Bezoek dan Hotel restaurant De Beurs.
Aanzicht hotel restaurant De Beurs in Hoofddorp

Een prachtig hotel gelegen in Hoofddorp. Aan de naam hoor je het al: Hotel restaurant De Beurs boek je niet alleen voor overnachtingen, maar je kunt hier ook lekker een hapje eten. 

Kamers hotel Hoofddorp 

Wil je even een nachtje of weekendje tot rust komen? Even genieten van een andere locatie dan thuis? Boek dan een kamer bij Hotel restaurant De Beurs. Ze hebben mooie kamers. Je kunt kiezen uit de volgende kamertypes: economy kamer, business kamer, familiekamer, business gezinskamer, luxury kamer of een appartement. Voor iedere gelegenheid heeft Hotel De Beurs dus een geschikte kamer voor jou. 
 

Een hotel en restaurant in een! 

Bij het hotel zit ook een mooi restaurant waar je terecht kunt voor een heerlijk ontbijt, lunch en diner. Verblijf je in het hotel? Dan kun je ook gebruikmaken van roomservice. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart. Zo is er altijd wel iets op het menu te vinden wat je graag lust. Als het mooi weer is, kun je ook plaatsnemen op het terras. In de avond kun je voor een borrel aanschuiven aan de bar.  

Hotelkamer met bed en zitje van hotel restaurant De Beurs
Binnen in restaurant van Hotel de Beurs
Lobby met bank en planten van hotel restaurant de beurs

Uitstapjes hotel Hoofddorp 

In de buurt van Hotel Restaurant De Beurs is genoeg te beleven. Je kunt gaan winkelen in Hoofddorp of in het centrum van Amsterdam. Hoofddorp is aangesloten op mooie fietsroutes zoals de fortenroute (35km) of de beeldenroute (28km). Wil je liever even uitwaaien op het stand? Dan kan je het beste naar Bloemendaal, Zandvoort, IJmuiden of Noordwijk gaan. Er is genoeg te doen in de omgeving van Hotel Restaurant De Beurs! 

Voor welke gelegenheid boek jij een kamer bij Hotel Restaurant De Beurs? 

Contact

Hotel restaurant De Beurs
Kruisweg 1007
2131 CR Hoofddorp
Nederland