Restaurant Fort 5 gaat op 1 september open

Fort 5, voorheen Restaurant ‘t Fort, opent 1 september de deuren. Fort 5 gaat naast een Brasserie ook zakelijke en particuliere evenementen aanbieden. Bedrijven zijn van harte welkom voor een zakenlunch, vergadering, teamdag, congres of bedrijfsfeest. Particulieren kunnen terecht voor een borrel, feestje of bruiloft. De Brasserie is geopend van woensdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00.
Buitenplaats Fort 5 eventtent

Melvin de Lange, Qeet Noord-Holland: “De afgelopen maand zijn we met ons enthousiaste team ontzettend druk geweest met alle voorbereidingen. De locatie heeft een uitgebreide opfrisbeurt gekregen, we hebben onze nieuwe naam en website vormgegeven, we hebben met veel lokale leveranciers kennisgemaakt en zelfs al veel klanten gesproken en evenementen geboekt. We kunnen niet wachten om vrijdag 1 september onze nieuwe menukaart met al die heerlijke producten uit de buurt met iedereen te delen. Gewoon lekker bij ons in de Brasserie of op het terras, of tijdens een evenement in de gewelven of op de buitenplaats.”

Over Fort 5

Het Fort bij Vijfhuizen is één van de meest inspirerende evenementenlocaties gelegen tussen Amsterdam, Schiphol en Haarlem. Hier worden kunst, erfgoed en natuur samengebracht in een unieke accommodatie. Het Fort bij Vijfhuizen is in 1996 uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Het is één van de eerste betonnen gebouwen in Nederland en maakte deel uit van een grootschalig 19e-eeuws verdedigingsplan van de Stelling van Amsterdam, maar is nooit volledig voor dit doel gebruikt. Het forteiland heeft vanaf 2005 een kunstbestemming gekregen. Dit maakt deze locatie tot een bijzondere plek waar beeldende kunst en militair erfgoed bijeenkomen. Vanaf 1 september opent Qeet Noord-Holland de deuren van Fort 5, Brasserie & Evenementen. Voor meer informatie www.fort5.nl.

Over Qeet

Een gemiddelde maaltijd op jouw bord is goed voor maar liefst 30.000 voedselkilometers. En daar betaalt onze natuur de prijs voor. We moeten stoppen. We kunnen stoppen. Stoppen met het afleggen van al die onnodige voedselkilometers. Wij zijn Qeet en we zijn dagelijks bezig om een duurzamere en socialere voedselketen te creëren. Op onze unieke locaties, delen wij de smaken uit de buurt. Lokaal, heerlijk en eerlijk. Goed voor jou en goed voor de buurt. Voor elk evenement: congres, beurs, bijeenkomst, vergadering, seminar, borrel, feest, bruiloft, teambuilding of festival. We ontwikkelen en produceren verse, gevarieerde, gezonde en seizoensgebonden gerechten. Ontbijt, lunch, diner of snacks. Samen met onze lokale makers uiteraard. Qeet is actief in de provincies Utrecht en Noord-Holland en heeft de ambitie om landelijk de lokaalste te worden. Voor meer informatie www.qeet.nl.