Sint Speurtocht

zaterdag 12 november van 11:00 t/m maandag 5 december 20:00 uur
Hoofddorp Winkelstad: Bruisend winkelhart van Haarlemmermeer
Gratis
Kinderen
Sint Speurtocht voor iedereen
De Pieten van Sinterklaas hebben speciaal voor alle kinderen die Hoofddorp Winkelstad komen bezoeken een heuse Sint Speurtocht uitgezet! Bij maar liefst 10 etalages vind je iets waarover Sinterklaas een vraag heeft.
Via een QR code kom je in gesprek met Sinterklaas.
In elke etalage hangt een poster met daarop een QR code. Die code kun je door je ouders, grootouders of verzorgers via de camera op de mobiele telefoon laten scannen. Er verschijnt dan een filmpje van Sinterklaas of een Piet die een vraag stelt. Je kunt je vraag direct beantwoorden en invullen. Vervolgens ga je op zoek naar de volgende etalage, totdat je alle vragen hebt beantwoord.
Sinterklaas speurtocht

Win leuke prijzen
Heb je alle vragen beantwoord? Dan stuur je ze in en wacht je rustig af totdat je een bericht van ons ontvangt, want je kunt hele leuke prijzen winnen met deze speurtocht!

Waar zijn de etalages?
Lingerieservice Marieke Vermaas, Blend Conceptstore, Multivlaai, Restaurant Nozem, IXIXI Wat Jij Niet Ziet, Boekhandel Stevens, Zwart Schoenmode, Makelaarshuis Eikelenboom Bakker Gerard.
 
Heel bijzonder is dat Sinterklaas dit jaar een chocoladeletter fabriek heeft neergezet midden in het Polderplein bij de Hema! De fabriek is altijd in beweging en zorgt ervoor dat er van iedere letter voldoende exemplaren zijn. Kom jij ook een kijkje nemen?