vt wonen&design beurs 2022

dinsdag 4 oktober, 10:00 - 17:00 uur
woensdag 5 oktober, 10:00 - 17:00 uur
donderdag 6 oktober, 10:00 - 21:00 uur
vrijdag 7 oktober, 10:00 - 21:00 uur
zaterdag 8 oktober, 10:00 - 17:00 uur
zondag 9 oktober, 10:00 - 17:00 uur
EXPO Greater Amsterdam: evenementenlocatie in Vijfhuizen
Volwassenen, Senioren
De vt wonen&design beurs is al dertig jaar the place to be voor al jouw woonvragen. Of je nu gaat verhuizen, verbouwen of een fijne restyling op de planning hebt staan. Op de vt wonen&design beurs vind jij het antwoord op jouw woonvragen. Tijdens de Oktober Woonmaand is eens per jaar de vt wonen&design beurs zes dagen geopend. Mis het niet, want voor je het weet is het alweer voorbij. En zo snel, compleet en verrassend word je alleen op de vt wonen&design beurs geïnformeerd.
Image
Beursvloer VT wonen met bezoekers

Meer dan 200 woonexperts presenteren hun nieuwste woonproducten. Van vloeren tot banken, van keukens tot sanitair. Natuurlijk kun je op de beurs ook terecht voor de leukste woonaccessoires en noviteiten. Bekende en verrassend nieuwe woonmerken en -bedrijven informeren en inspireren je graag. Als je het bij ons niet vindt, vind je het nergens.

Dit jaar is het thema HOUSEWARMING. Jij bent van harte uitgenodigd op onze Housewarming Party. De beurs heeft namelijk zelf een nieuw huis gekregen. Ons nieuwe onderkomen is een schitterende, lichte eventlocatie, de EXPO Greater Amsterdam.Als beursorganisatie zijn wij enorm in onze nopjes met deze nieuwe plek. Alle woonexperts op de beurs zetten hun deuren wagenwijd voor je open. Kom langs en ontdek de nieuwste woontrends, woonoplossingen en noviteiten.

Elke dag van 10.00-17.00 uur is de beurs geopend. Op donderdag en vrijdag kun je zelfs tot 21.00 uur ‘s avonds terecht. Krijg in één dag je woonwensen helemaal op orde. Naast volop wooninformatie en inspiratie, is het ook nog eens ontzettend gezellig samen op ontdekkingstocht te gaan naar jullie nieuwste woonaanwinsten.