Zesde editie van grazende zwaan met internationaal circustheater

Van 9 t/m 11 september kun je heerlijk nazomeren op het familiefestival Grazende Zwaan op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw Vennep. Een festival voor de hele familie met straattheater, concerten, locatietheater en nog veel meer.
Image
Optreden bij de Grazende Zwaan

Highlight
Beleef de spraakmakende circustheatershow VRIJ! van Cirque De La Liberté. De hoofdvoorstelling van het festival. Geheel in de traditie van Cirque du Soleil. Met bekende internationale circusartiesten Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt.

Familieprogramma
Betover jezelf tijdens de mini-musical DE KLEINE ZEEMEERMIN of HET PRINSENSPROOKJE. Of laat je meevoeren door ritme en percussie tijdens het familieconcert van BANWAKABOOM. Laat je fantasie de vrije loop met FANTASIEDIER, een toffe mee-doe-voorstelling met silent disco telefoons. Vergeet niet stiekem een kijkje te nemen bij MIKMAK, een clowneske voorstelling over de kunst van het kiezen.

Daarnaast zijn er allerlei toffe workshops. Geef je op voor de theaterworkshop van De Koperen Kezen of hoepel mee met de HULA HOOP INSTUIF.

Foto optreden Grazende Zwaan
Optreden bij de Grazende Zwaan

Tickets

Als gezin koop je een familieticket en heb je toegang tot het festivalterrein en al het mooie straattheater. Een familieticket kost €11,- voor de zaterdag of zondag (geldig voor 2 volwassenen en max 3 kinderen). Of koop een weekendticket voor beide dagen €17,50.

Dit alles is slechts een kleine greep uit het programma, want ook vaste Grazende Zwaan-partners Haarlemmermeermuseum de Cruquius, Kunstfort bij Vijfhuizen en Podium voor architectuur brengen weer uitdagend en verrassend programma mee. Kortom Grazende Zwaan is een festival voor jong en oud. Alle activiteiten spelen zich af op en om landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep, Hoofdweg 1041. Info op grazendezwaan.nl.