Tony Stone BBQ Competition – Barbecueën in het Haarlemmermeerse Bos

Ben jij een echte grillmaster en weet je wel raad met een barbecue? Kom dan naar de Tony Stone BBQ Competition in het Haarlemmermeerse Bos. Tijdens deze gezellige BBQ-wedstrijd kun jij je talenten delen met de wereld en ook nog eens flink in de prijzen vallen! De Tony Stone BBQ Competition is een barbecue wedstrijd in Amerikaanse sferen. Teams gaan de strijd aan in verschillende categorieën en er is natuurlijk volop eten en drinken aanwezig. Doe mee of kom langs op 27 en 28 mei in het Haarlemmermeerse Bos, voor een onvergetelijk barbecue event!
BBQ

Wat valt er te beleven tijdens de Tony Stone BBQ Competition?

Bij Tony Stone BBQ Competition gaan verschillende de uitdaging aan in 4 verschillende categorieën: pork, ribs, kip en brisket. Deze stukken vlees worden door de teams bereid en vervolgens beoordeeld op uiterlijk, smaak en malsheid, door een vakkundige jury. Er is dit jaar een nieuwe categorie: bij de categorie ‘whole hog’ loopt de jury langs de teams om een "on site" judging te doen. De teams versieren en presenteren hun varken op verschillende unieke manieren en zullen de jury laten proeven van hun pronkstuk. Daarna zullen de teams een "blind box" moeten opmaken die vervolgens blind gejureerd wordt op de onderdelen Appearance, Taste, Texture/Moist, en Overall Impression. Naast de bloedstollende wedstrijden is er ook een speciale BBQ-markt en kun je doorlopende BBQ-demonstraties bijwonen waar je veel van kunt leren. Ook is er een speciale Cornhole wedstrijd. Bij dit tactische spel probeer je een zakje gevuld met mais in gat te krijgen. Ook leuk voor de kids!

Tony Stone BBQ Competition

Waar en wanneer?

Dit geweldige barbecue event vindt plaats op 27 en 28 mei 2023, in het prachtige recreatiegebied het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp. De toegang is gratis, dus niets houd je tegen om gezellig langs te komen. Trommel snel al je vrienden op om naar de Tony Stone BBQ Competition te komen en dit unieke barbecue evenement mee te maken!

Meer over Tony Stone BBQ Competition

Paviljoenlaan 1
2131 LZ Hoofddorp
Nederland