De PARK21 Zomerweken: het festival voor iedereen

Een openluchtbioscoop, pop-up camping, foodtruckfestival, kindertheater, yoga, en nog veel meer. Hoe klinkt dat? Je kunt het allemaal beleven tijdens de PARK 21 Zomerweken van 29 juni tot 10 juli. Terug van weggeweest en leuker dan ooit. Hieronder staan de activiteiten op een rijtje. Waar meld jij je voor aan? Voor sommige activiteiten is aanmelden verplicht. Vol = vol, dus wacht niet te lang.
Image
Landgoed Kleine Vennep in Park 21 met regenboog.
Image
Yoga tijdens PARK21 zomerweken

Yoga middenin PARK 21

Ultiem ontspannen tussen al het groen dat PARK 21 te bieden heeft? Dat kan! Deze yogasessie richt zich op ultiem comfort. Fysieke ontspanning door rust en ruimte van het park te koppelen aan de ruimte in de lichaam. Iets voor jou? Geef je snel op! 

Image
Slootjesdag

Ontdekken wat er in de slootjes leeft

Houdt jouw kind van een beetje avontuur? Op Slootjesdag gaat jouw kind op ontdekkingstocht in de vele slootjes in PARK21. Ze leren over waterleven en waterkwaliteit en maken eindeloos plezier in en om het water. Aanmelden kan na de link! 

Image
Workshop Crossfit

Buiten sporten in PARK21

Hou jij wel van een uitdaging? En ben je dol op sporten in de buitenlucht? Dan is deze workshop crossfit iets voor jou! Fysiek tot het uiterste gaan in een groene omgeving zorgt voor een heerlijk gevoel. Meld je snel aan, want de plaatsen zijn beperkt. 

Image
Openluchtbioscoop

Geniet van deze unieke filmervaring!

Onder de sterrenhemel een film kijken op een megagroot filmdoek? Je leest het goed! Deze openluchtbioscoop is een unieke ervaring in PARK21. De film waar je van kunt genieten is Bohemian Rapsody. Dit wil je niet missen! Meld je snel aan en vergeet niet je eigen stoel en/of kleedje mee te nemen. 

Image
Camping op Park 21

Slapen op het boerenlandschap van Haarlemmermeer

'Back to nature' krijgt een andere betekenis op deze pop-up camping als Landgoed Kleine Vennep verandert in de gezelligste boerencamping. Dit is de perfecte uitvalsbasis om te genieten van alles wat je kunt doen tijdens de Zomerweken. Reserveer snel! 

Image
Festival met Foodtrucks in PARK21

PARK21 Foodtruckfestival

Het tweede weekend van de Zomerweken is het foodtruckfestival! Onder begeleiding van leuke (muziek)acts en met lekkere hapjes en drankjes geniet jij van PARK21. Toegang is gratis en ook voor kinderen is er genoeg te doen. 

Image
Klimpark 21 en standupbikes.

Stand-up biken of tot grote hoogte klimmen

Stand-up biken is fietsen, maar dan anders. Superleuk om een keer te doen! Of misschien hou jij wel van een beetje spanning? Dan kun je in Klimpark21 tot grote hoogte komen. Meld je snel aan! 

En er is nog meer te doen! Kijk in onze agenda voor het hele aanbod van activiteiten van de PARK21 Zomerweken (en andere leuke activiteiten).