Barista Café: koffie, ontbijt en high tea in Hoofddorp

De beste koffie, de lekkerste gebakjes en heerlijkstee high tea vind je bij Barista Café. Het knusse koffiehuis ligt in het centrum van Hoofddorp. Barista Café is gevestigd in een knus pand midden in het gezellige winkelcentrum. Trek gekregen na het winkelen? Je kunt hier terecht voor huisgemaakte taartjes en vele verschillende broodjes en salades. In de omgeving zijn genoeg parkeergelegenheden zijn en het openbaar vervoer stopt voor de deur. Dé perfecte plek voor een heerlijke lunch, een kopje koffie, high tea of een borrel met vrienden, familie of collega’s.
Heerlijke cappuccino bij Barista cafe

Het ontstaan van Barista Hoofddorp  

In 2009 begon Barista Café in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is het café uitgegroeid tot een ‘coffeeconcept’ met meer dan 20 vestigingen. Het doel van Barista Café is om een gezellige ontmoetingsplek te creëren. Iedereen kan en mag hier genieten van prachtige en ambachtelijke producten. Barista Café vindt het belangrijk dat alle enthousiaste medewerkers ervoor zorgen dat de gasten zich welkom voelen in het leuke café.  

Vaste klant bij Barista Café voor koffie Hoofddorp    

Kom je regelmatig bij Barista Café voor een lekkere kopje koffie of een heerlijke lunch? Dan krijg je van Barista Café een stempelkaart. Bij een volle stempelkaart krijg je een gratis kopje koffie, cappuccino of thee.  

Koffie met taart bij Barista Cafe Hoofddorp
Raam met logo van Barista cafe hoofddorp
Interieur Barista Cafe Hoofddorp

Ontbijt en high tea Hoofddorp 

Het Barista Café is al lekker vroeg open, meestal vanaf 9.30 uur, dus dit is een goed adres voor een ontbijt buiten de deur. Overnacht je in Hoofddorp en wil je tussen de locals ontbijten? Laat je hier verwennen. Van de lekkere gebakjes kun je in de middag ook een high tea laten maken. Combineer met koffie of thee en neem je moeder, zus of vriendinnen mee voor een gezellige middag uit! 

Koffiebonen voor thuis 

Ben je onlangs bij een van de vestigingen van Barista Café geweest? En vond je de koffie ook zo lekker? Dan hebben we goed nieuws! De koffiebonen die Barista Café gebruikt, kun je in hun webshop bestellen. Met een zak van een kilo kun je thuis even vooruit. De bezorging wordt gedaan door het hoofdkantoor en bij een bestelling vanaf 25 euro, wordt de koffie gratis bezorgd.  

Contact

Barista Café Hoofddorp
Burgemeester van Stamplein 216
2132 BH Hoofddorp
Nederland