Brasserie Tommy's: koffiehuis en restaurant in Halfweg

Brasserie Tommy's is het perfecte adres voor een lekkere kop koffie, een stuk appeltaart of een overheerlijke lunch. Het koffiehuis en restaurant ligt in Halfweg. Bij Brasserie Tommy's hangt er een gemoedelijke huiskamersfeer. Het koffiehuis ligt aan de rand van het recreatiegebied Spaarnwoude en dichtbij Amsterdam The Style Outlets. Bezoek Brasserie Tommy's tijdens je fietstocht, wandeling of dagje shoppen.

Bekende appeltaart Brasserie Tommy's 

Koffie met appeltaart kan wat ons betreft iedere dag. Heb jij de appeltaart bij Brasserie Tommy's al eens op? Het is de perfecte ‘omrijd’ appeltaart voor bij je kopje koffie. Altijd vers gebakken en eentje die je wilt proeven. En die slagroom, die neem je erbij!  

 

Lunchen bijTommy's

Vliegt de tijd voorbij en heb je meer trek? Dan hebben ze ook een heerlijke lunchkaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe broodje tonijn of een heerlijke maaltijdsalade? Brasserie Tommy's is een kindvriendelijk restaurant want een boterham met pindakaas, welk kind wil dat nu niet? 

 

Fietsstop Spaarnwoude  

Bij Brasserie Tommy's komen er veel wielrenners en fietsers na hun rondje in Spaarnwoude langs. Het koffiehuis is startpunt van meerdere mooie fiets- en wandelroutes. De omgeving rond de gemoedelijke lunchroom is erg bosrijk. Op zondagochtend is het restaurant zelfs om 9.30 uur al open. De koffie staat klaar voor vroege vogels! 

 

Restaurant Halfweg 

De kleine kern Halfweg is goed bereikbaar via het station Halfweg/Zwanenburg. Heb je de dag doorgebracht bij Amsterdam The Style Outlets? En zoek je een plekje waar je rustig op het terras kan zitten in het zonnetje? Brasserie Tommy's is een goede plek om even bij te komen.  

Contact

Brasserie Tommy's
Spaarndammerweg 2
1165 MR Halfweg
Nederland