IJzerbar in Hoofddorp: bijzonder restaurant in een oud vleeshuis

De IJzerbar is gevestigd in het iconische pand aan de Kruisweg 959 te Hoofddorp. In het verleden was er een vleeshuis in het historische gebouw gevestigd. Waar de geschiedenis verwijst naar vlees, wil De IJzerbar verwijzen naar de toekomst. Vandaar dat je zowel vegetarische als vleesgerechten kunt bestellen.
IJzerbar vanaf buiten

IJzerrijk restaurant Hoofddorp 

Het concept van de IJzerbar zit al in de naam, op kaart vind je namelijk voornamelijk ijzerrijke gerechten. De IJzerbar is een plaats waar je gezond kan eten, maar waar ook voldoende ruimte is voor guilty pleasures. Dit alles is in een setting wat ijzer uitstraalt en waar de muziek gewaardeerd wordt door alle leeftijden. Het menu wordt aangevuld met dagelijkse specials die terug te vinden zijn op de muur van het restaurant. Er is ook een ruime keuze uit vegetarische en vegan gerechten.  

Tafel met eten bij IJzerbar
Eten en drinken bij IJzerbar
Eten bij IJzerbar

Eten met een grote groep in Hoofddorp 

Speciaal voor grote groepen heeft de IJzerbar een aparte ruimte op de eerste verdieping. Deze ruimte is af te sluiten voor een besloten gezelschap en is uitgerust met een eigen bar en toiletten. Hierdoor leent de ruimte zich uitstekend voor grotere groepen die gezellig willen borrelen, vergaderen en/of dineren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via info@ijzerbar.nl of bel naar 023-7434667 

 

Contact

IJzerbar
Kruisweg 959
2132 CD Hoofddorp
Nederland