FloriWorld: Op ontdekkingsreis door bloemen in Aalsmeer

Wil jij alles weten van bloemen in Aalsmeer? Bij FloriWorld Aalsmeer beleef je dit in een betoverende en interactieve attractie. Ervaar de magie van bloemen en planten in deze attractie net over de gemeentegrens van Haarlemmermeer. Je gaat op ontdekkingsreis door veertien fleurige ruimtes. Stap in deze prachtige kleurrijke bloemenzee die erg fotogeniek is voor leuke Instagramfoto’s. FloriWorld Aalsmeer is het perfecte overdekte dagje uit en het gehele jaar door geopend.
Bezoekers in Floriworld Aalsmeer tussen de planten

Floriworld bloemen Aalsmeer 


Aalsmeer is wereldberoemd als bloemendorp. In deze gemeente is de grootste bloemenveiling van de wereld gevestigd. De nieuwe attractie Floriworld is in de regio een aanwinst en ligt direct naast Royal Flora Holland. De kleurrijke gevel zie je al vanuit de verte.  

Interactieve attractie Aalsmeer 


In de interactieve attractie ontdek je verschillende elementen van de sierteelt. De attractie is ook leuk voor kinderen. Zo kun je de toffe selfies maken er is er een mooie mix tussen echte en digitale bloemen. Alle leeftijden leren bij FloriWorld op een interactieve manier hoe de sierteeltsector en een echte bloemenveiling werkt. Je kunt zelfs verse bloemen tegen een goede prijs okpen. Daarnaast is er gedacht aan mensen met een lichamelijke beperking. De gehele attractie is rolstoeltoegankelijk.

Kinderen doen spel bij Floriworld Aalsmeer
Bezoekers lezen info op digitale schermen bij Floriworld Aalsmeer
Bezoekers zitten in 2 zithoeken vol met planten en bloemen

Restaurant Bloom 

Na een onvergetelijke ervaring in FloriWorld Aalsmeer kun je bij Restaurant Bloom genieten van een hapje en een drankje. Vanuit de attractie beland je rechtstreeks in het zelfbedieningsrestaurant waar je de lekkerste broodjes en salades kunt eten. Je kunt in Restaurant Bloom ook terecht voor een high tea met vriendinnen. De high tea kun je boeken via de ticketwebsite.  

 

Een evenement organiseren bij FloriWorld Aalsmeer 

Naast de interactieve attractie biedt FloriWorld de perfecte gelegenheid voor het hosten van een (zakelijk) evenement. Moet jij een vergadering hosten? Gebruik de Skylounge. Je kunt hier met wel 450 gasten terrecht en hebt een indrukwekkend uitzicht over Schiphol en Haarlemmermeer. De vergaderarrangementen vind je terug op de website. Mocht je andere ideeën hebben voor een evenement, dan kun je contact opnemen met FloriWorld. 

Contact

Floriworld
Sierteeltstraat 1
1431 GM Aalsmeer
Nederland