Hoofddorp Winkelstad - Ontdek Veelzijdig Haarlemmermeer

Fanfare Festival zorgt voor een feestelijke shopervaring!
Op zondag 4 juni is tussen 12:30 en 16:30 de aftrap van een maand vol muziek in Hoofddorp Winkelstad: het Fanfare Festival! Het festival wordt een jaarlijks evenement met muziek van fanfare- en showbands die door Hoofddorp Winkelstad lopen en muziek maken.
Muzikanten

Juni Fanfaremaand biedt een verscheidenheid aan optredens en interactieve ervaringen die muziekliefhebbers van alle leeftijden zullen verrassen en vermaken. Tijdens het Fanfare Festival kun je een breed scala aan muziekstijlen verwachten, van traditionele marsen tot hedendaagse jazz en alles daartussenin. Onze line-up omvat zowel lokale als nationale marching bands. Dit zorgt voor een divers en opwindend programma voor iedereen die komt kijken!

Wie treden er op?

Trompetterkorps – Alkmaar

De ‘Knickerbockers’ zijn een bijzondere verschijning en met hun trompetten en jacht-hoorns nemen ze ons mee terug naar de jaren ’60.

Jong Adest Musica – Sassenheim

Het opleidingsorkest van de Show-& Marchingband Adest Musica, die tot de top van Nederland behoort, bestaat uit leden in de leeftijd tot 17 jaar oud.

Show & Marchingband Da Capo uit Lisse

Bekend van het bloemencorso en de vele parades die zij in het land lopen. Deze bestaat uit ongeveer 150 leden en lopen doorgaans met 20 muzikanten op de meest uiteenlopende taptoes en festivals.