Centrum Nieuw-Vennep; gezellig dorpscentrum in Haarlemmermeer

In het centrum van Nieuw-Vennep kun je genoeg beleven. Shoppen, horeca en cultuur is er namelijk in overvloed. Maar niet alleen de faciliteiten maken dit tot een gezellig dorpscentrum, maar juist ook de vele activiteiten die worden georganiseerd. Benieuwd geworden? Lees snel verder!
Witte Kerk in Nieuw-Vennep

Eten, drinken en shoppen

Met meerdere lunchrooms, zoals Plein 7 in symfonie en Orries, en veel leuke restaurants, zoals De Rustende Jager en Bistro Jacques. Ook voor een borrel kun je hier goed terecht, bijvoorbeeld bij Grand Café De Bulls. Wil jij liever shoppen? Dan kun je terecht in het overdekte winkelcentrum De Symfonie of bij een van de winkels om het winkelcentrum heen.

Veel actieve verenigingen

Nieuw-Vennep valt en staat met de vele enthousiaste ondernemers die altijd open staan voor leuke ideeën. Of het nou gaat over een Defilé van de Sint op het Harmonieplein, prachtige kerstversiering in en om het centrum of de vele activiteiten tijdens de feestweek van Nieuw-Vennep. De verschillende commissies staan altijd open voor initiatieven voor de inwoners en bezoekers van Nieuw-Vennep. En speciaal voor de kleintjes verschijnt Vennie de Beer geregeld bij evenementen of in het centrum. 

Venneperplein
Ingang van de Symfonie
Vennie de beer

Cultureel centrum

Onderdeel van het centrum van Nieuw-Vennep is Pier K. Hier kunnen kunst- en cultuurliefhebbers hun geluk op. Zo kun je hier de mooiste films bekijken, dans- en muzieklessen volgen en worden hier verschillende workshops gegeven. Pier K ligt aan het Harmonieplein, waar elke donderdagochtend een gezellige markt is.

Je leest het: er is genoeg te doen in Nieuw-Vennep om er een leuk dagje uit van te maken!

Harmoniekoepel Nieuw-Vennep
Pier K op het Harmonieplein