Trattoria Buoni Amici: Italiaans restaurant Hoofddorp

Als jij een liefde hebt voor de Italiaanse keuken, dan moet je zeker eens naar Trattoira Buoni Amici. Dit Italiaanse restaurant in Hoofddorp verovert elke keer weer de harten van zijn gasten. Door de gasten, authentieke gerechten en prachtige wijnen uit Italië is Trattoira Buoni Amici een regelrechte hit in Hoofddorp.
Bon appetito in letters bij restaurant Amici in hoofddorp

De specialiteiten van Trattoria Buoni Amici Hoofddorp 

Net zoals elk restaurant heeft ook Trattoria Buoni Amici specialiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke parelhoen, de verschillende gerechten met truffel of de huisgemaakte gevulde pasta’s? Bij Trattoira Buoni Amici word je elke keer weer verrast met de meest heerlijke gerechten. 

Italiaanse menukaart Amici 

Begin je diner met heerlijke antipasti. Een prachtig opgemaakt bord vol met carpaccio, burata, gamba’s en gedroogde ham. Stap daarna over op huisgemaakte pasta, pesce (vis) of carne (vlees). Sla het Italiaanse dessert natuurlijk niet af. Bekende klassiekers zoals tiramisu en panna cotta laten je watertanden.  

Interieur Amici Hoofddorp
Interieur restaurant amici hoofddorp

Reacties na een bezoek Italiaans restaurant Hoofddorp 

Vele mensen gingen je al voor en brachten een bezoek aan dit heerlijke Italiaanse restaurant in Hoofddorp. Uit hun reacties blijkt dat de bediening professioneel en klantvriendelijk is. “De gerechten met truffel en de wijnen zijn overheerlijk. De menukaart staat bomvol verrassingen,” is bijvoorbeeld een recensie. Daarnaast is ook de prijskwaliteitverhouding uitstekend. Al met al is Trattoria Buoni Amici een echte aanrader als je van Italiaans eten houdt en in de buurt bent van Hoofddorp.  

Contact

Trattoria Buoni Amici
Concourslaan 3
2132 DH Hoofddorp
Nederland