Food & Gastronomie

Ontdek de restaurants in Haarlemmermeer

Ga jij graag lekker uit eten? Van gezellige lunchrooms tot unieke gastronomische concepten – in Haarlemmermeer is er voor foodies veel te ontdekken! Wat dacht je van een culinair diner in een historisch fort zoals bij Restaurant 't Fort in Vijfhuizen? Of probeer de haute cuisine van restaurant Bij Qunis in het voormalige stoomgemaal van Lijnden. Ook zijn er tal van lunchrooms en gezellige cafés te vinden langs het water en in de prachtige natuurgebieden. Bij Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos kun je zo het water in vanaf het terras! Waar ga jij als eerste heen voor een hapje en drankje in deze bruisende omgeving?
Broodje bij Zoet & Zalig

De 5 leukste plekken om hip te lunchen in Haarlemmermeer

Ben jij op zoek naar een leuke plek om gezellig te gaan lunchen met vrienden of familie? In Haarlemmermeer vind je eindeloos veel goede restaurants, lunchrooms en eetcafés. Maar welke plekken zijn nou echt hip en hebben iets bijzonders? Wij zetten hier de 5 leukste hippe lunchtenten voor je op een rijtje die je zeker eens moet uitproberen!
Eten in Fort van Hoofddorp

Bijzonder uit eten bij deze 4 unieke restaurants in Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer vind je niet alleen geweldige restaurants, sommige van deze toprestaurants zitten ook nog eens op een unieke locatie! Zoals bijvoorbeeld in een historisch fort, een oud stoomgemaal of in een monumentale boerderij. Op die manier geniet je niet alleen van het heerlijke eten, maar ook van de authentieke sfeer. Bij deze bijzondere restaurants in Haarlemmermeer kun je terecht voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.