Food & Gastronomie

Ontdek de restaurants in Haarlemmermeer

Ga jij graag lekker uit eten? Van gezellige lunchrooms tot unieke gastronomische concepten – in Haarlemmermeer is er voor foodies veel te ontdekken! Wat dacht je van een culinair diner in een historisch fort zoals bij Restaurant 't Fort in Vijfhuizen? Of probeer de haute cuisine van restaurant Bij Qunis in het voormalige stoomgemaal van Lijnden. Ook zijn er tal van lunchrooms en gezellige cafés te vinden langs het water en in de prachtige natuurgebieden. Bij Papa’s Beach House in het Haarlemmermeerse Bos kun je zo het water in vanaf het terras! Waar ga jij als eerste heen voor een hapje en drankje in deze bruisende omgeving?
Ronald Kunis in restaurant Qunis.

Ronald Kunis, eigenaar van restaurant Bij Qunis

Ronald Kunis is een getalenteerde top chef en eigenaar van restaurant Bij Qunis. In dit unieke restaurant kun je genieten van een heerlijke lunch of diner in een industrieel rijksmonument. Bij Qunis is namelijk gehuisvest in een bijzondere locatie: het oude stoomgemaal van Lijnden. Hier vind je een moderne samenkomst van de geschiedenis van de polder met high-end en verantwoord eten. Chef Ronald Kunis laat hier in zijn heerlijke gerechten groenten de hoofdrol spelen. Lees snel meer over zijn culinaire passie.
Eten in Fort van Hoofddorp

Bijzonder uit eten bij deze 4 unieke restaurants in Haarlemmermeer

In Haarlemmermeer vind je niet alleen geweldige restaurants, sommige van deze toprestaurants zitten ook nog eens op een unieke locatie! Zoals bijvoorbeeld in een historisch fort, een oud stoomgemaal of in een monumentale boerderij. Op die manier geniet je niet alleen van het heerlijke eten, maar ook van de authentieke sfeer. Bij deze bijzondere restaurants in Haarlemmermeer kun je terecht voor een onvergetelijke culinaire ervaring!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.