Proeflokaal Bregje Beinsdorp: uiteten voor een vaste prijs

Wil jij genieten van een heerlijk 3-gangenmenu voor een vaste prijs? Bij Proeflokaal Bregje in Beinsdorp ben je aan het juiste adres! Je komt niet voor verrassingen te staan en een avondje eten valt niet duurder uit dan gepland. Op de kaart staan diverse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten waaruit je kunt kiezen. En dat alles voor een vaste prijs en zeven dagen per week!
Voorkant restaurant proeflokaal Bregje met terras

Het concept van Proeflokaal Bregje Beinsdorp

Geen zin om zelf te koken? Schuif aan in Proeflokaal Bregje. In dit restaurant wordt een vaste prijs voor een 3-gangenmenu gerekend. Zo betaal je €17,50 per persoon van maandag tot en met donderdag. De weekenddagen van vrijdag tot en met zondag kosten je twee euro meer, €19,50 per persoon. Het concept is simpel. Je gaat uiteten in dit restaurant, kiest drie gerechten en je betaalt hiervoor een scherpe prijs. Drankjes zijn niet inbegrepen in dit bedrag.

Interieur proeflokaal bregje
Groene bar bij proeflokaal Bregje
Tafel met glazen en menukaart bij proeflokaal Bregje

Proeverijtje en kindermenu

Voor iedereen staat er wat lekkers op de menukaart. Een lekkere carpaccio tot flammkuchen. Kun je niet kiezen? Ga voor het proeverijtje. Hierbij krijg je een selectie van de voorgerechtjes. Voor kinderen heeft Proeflokaal Bregje ook een lekkere keuze. Zoals een snack, mini hamburger of pancakes. Sluit je 3-gangenmenu af met een heerlijk dessert.

Tijd voor een terrasje

Gezellig samen met vrienden of familie borrelen? Bij Proeflokaal Bregje kun je ook plaatsnemen op het terras. Het barpersoneel staat voor je klaar om een wijntje of biertje in te schenken. Of laat een cocktail shaken met een lekker borrelhapje erbij.

Kom jij ook gezellig met je vrienden of familie genieten? Een heerlijk avondje uiteten met een 3-gangenmenu voor een lage vaste prijs.

Contact

Proeflokaal Bregje
Rietkraag 2
2144 KC Beinsdorp
Nederland