Disclaimer

Visit Haarlemmermeer is een platform van gemeente Haarlemmermeer. Het doel: laten zien wat Haarlemmermeer te bieden heeft. Zodat u al het moois ook zelf kunt ervaren op de manier die bij u past. Om compleet open te zijn, vertellen wij u graag wat meer over ons gegevensgebruik.

Copyright en hergebruik 

Visit Haarlemmermeer is gevuld met het werk van allerlei schrijvers en beeldmakers. Zij werken in opdracht van gemeente Haarlemmermeer. Dat betekent dat de gemeente de rechten heeft die horen bij die teksten, foto’s en video’s. En dat we deze content kunnen bewerken. Om bijvoorbeeld iets in te korten of om aanpassingen te doen om informatie actueel te houden. 

Dit betekent ook dat teksten, beelden of muziek van Visit Haarlemmermeer niet zomaar overgenomen mogen worden. Daar heeft u altijd toestemming van ons voor nodig. Ook al hergebruikt en verspreid u onze content alleen in uw eigen netwerk. Onze content delen via sociale media en ernaar verwijzen (met bronvermelding) kan natuurlijk wel altijd. 

Wilt u bepaalde artikelen op een andere manier gebruiken? Of een samenwerking aangaan? Neem dan contact met ons op. Wij verkennen graag de mogelijkheden met u. 

Tot slot: we gebruiken de dienst CrowdRiff om foto's van Instagram te laten zien. Via CrowdRiff vragen we de gebruikers van Instagram hier ook toestemming voor. 

Juistheid en aansprakelijkheid 

Visit Haarlemmermeer zet zich in om content te publiceren die actueel en kloppend is. Via onze schrijvers of geautomatiseerde koppelingen met informatiesystemen. Toch komen fouten soms voor. Bijvoorbeeld omdat er recent iets is veranderd waarvan wij nog niet weten. Daarom verwijzen we u altijd naar externe sites met informatie, bijvoorbeeld als het gaat om evenementen. Deze worden beheerd door organisatoren en eigenaars die de meest betrouwbare informatie hebben over hun activiteiten. En over hun voorwaarden. 

Heeft u een tegenvallende ervaring door onze informatie? Bijvoorbeeld omdat een activiteit duurder is of toch niet plaatsvindt? Neem contact op en laat het ons weten. Met uw hulp kunnen wij onze informatie namelijk nog beter actueel houden. Aansprakelijk voor dit soort gevolgen zijn we echter niet. 

Vragen? 

Heeft u nog andere vragen over privacy, rechten of iets anders? Neem contact met ons op.