Promotie Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer vindt het belangrijk om aandacht te schenken aan de bewustwording van het ‘merk’ Haarlemmermeer. Zowel binnen de ringvaart als daarbuiten. Een positieve associatie met Haarlemmermeer biedt economische kansen voor onze gemeente, onze inwoners en onze ondernemers. Op het gebied van bedrijvigheid en werkgelegenheid, maar ook op het gebied van evenementen en (zakelijk) toerisme.

Wil je samenwerken met Promotie Haarlemmermeer, of heb je een vraag over evenementen of campagnes? Neem dan contact op met ons. Mail naar visit@haarlemmermeer.nl of bel naar de gemeente op 0900 1852 en vraag naar Team Promotie van afdeling CEB. 

 

Conventionbureau

Haarlemmermeer ligt midden in de Metropoolregio Amsterdam, centraal ten opzichte van Amsterdam, Haarlem en Leiden, en biedt volop mogelijkheden voor kleine en grote zakelijke congressen. Je wordt aangenaam verrast door de diverse locaties die Haarlemmermeer te bieden heeft. Zo kun je bijvoorbeeld een zakelijk event organiseren midden in de polder in het natuurgebied 'de Groene Weelde', in een botanische tuin of op Schiphol in een van de hangars. Ook zijn er veel hotels geschikt om zakelijke evenementen te hosten. Wil je meer weten? Neem dan contact op met ons conventionbureau Event Park Amsterdam