Beleef eindeloos winkelplezier in Haarlemmermeer

Hou jij van winkelen? In Haarlemmermeer kun je naar hartenlust shoppen. Van de internationale en Nederlandse merken bij Amsterdam The Style Outlets op het SugarCity terrein in Halfweg tot het gezellige winkelcentrum Hoofddorp Winkelstad – ontdek de vele winkels in Haarlemmermeer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe outfit, gave meubels of een leuk cadeau, hier slaag jij gegarandeerd! Ook voor eigenzinnige boetiekjes, inspirerende meubelboulevards en gezellige lunchtentjes kun je hier terecht. Kom dus snel langs en beleef een onvergetelijke winkeldag!
Fleur van Hecke shopt.

Fleur van Hecke, inwoonster van Hoofddorp en shopping expert

Fleur van Hecke is inwoonster van Hoofddorp. Ze is 24 jaar jong en studeert communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen podcastkanaal Missie In Mind waarin ze experts interviewt over lifestyle, gezondheid en ondernemen.
Weekmarkt Hoofddorp

Gezellig naar de markt: dit zijn de weekmarkten in Haarlemmermeer

Verse groente, fruit, streekproducten, de lekkerste kaas en noten – je vindt het allemaal op de markt. Van dinsdag tot en met vrijdag is er altijd ergens in Haarlemmermeer een markt te vinden waar je terecht kunt voor heerlijke verse producten. Op de verschillende weekmarkten vind je ook verschillende soorten kramen, maar elke markt is net zo gezellig en is boordevol heerlijke kwaliteitsproducten.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.