Amsterdam The Style Outlets: shoppen met korting in Halfweg

Wil jij in de Randstad genieten van een fikse korting op al jouw favoriete kledingmerken? In Haarlemmermeer vind je Amsterdam The Style Outlets bij Halfweg. Een plek waar je kan genieten van een dagje shoppen met korting tot wel 70% bij 100 verschillende merken! In het moderne winkelcentrum in de voormalige suikerfabriek vind je allerlei bekende (sport)brands.
Style outlet

Outlet in Amsterdam: The Style Outlets 

Het 8-vormige shoppingcenter is zeven dagen per week geopend en in het weekend zijn er koopavonden tot 20.00 uur. Als je op bezoek bent bij Amsterdam The Style Outlets, zijn er een aantal services die dit outletcenter jou aanbiedt. Zo kun je gratis gebruiken maken van de wifi en zijn er 40 oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar. Met The Style Outlets-app krijg je meer informatie over alle aanbiedingen en het laatste nieuws. Is je telefoon leeg? Geen paniek! Je kunt hier zelfs een oplader lenen. Valt er een druppel? Ook dan is er als service een paraplu! Kom je een dagje shoppen met je baby? Dan hebben zij speciaal voor jou een aantal verschoonkamers. Deze kamers zijn voorzien van een omkleedtafel, magnetron, stoel en een wastafel. Hierdoor wordt het dagje shoppen nog aangenamer! 

 

Merken met korting in The Style Outlets 

In Amsterdam The Style Outlets kun je slagen bij talloze merken. Een dagje shoppen is nog nooit zo leuk geweest, je shopt altijd tot 70% korting op de originele merkprijzen. Je kunt hier veel verschillende merken bij elkaar vinden. Ideaal voor een dagje shoppen. Of je nu een nieuwe spijkerbroek zoekt, nieuwe sneakers of trendy merkkleding voor je kleintje. Ze hebben ze altijd deze merken:  

  • Adidas 

  • Björn Borg 

  • Guess 

  • Hunkemöller 

  • Nike 

  • Sissy-Boy 

  • G-Star Raw 

  • Guess  

  • Karl Lagerfeld 

Naast deze merken zijn er nog veel meer winkels te vinden. Ga jij shoppen met vrienden of je geliefde? Voor ieder is er iets te vinden in Amsterdam The Style Outlets. 

 

Een lekker dagje shoppen 

Wanneer je een bezoekje brengt aan Haarlemmermeer mag je een dagje Amsterdam The Style Outlets niet missen! Pak de bus vanaf Hoofddorp en binnen een half uurtje minuten ben je bij The Style Outlets. Kom je vanuit Amsterdam? Dan is treinstation Halfweg-Zwanenburg pal naast het outletcenter gelegen. 

 

Wanneer plan jij een bezoek aan Amsterdam The Style Outlets?  

Contact

Amsterdam The Style Outlets
SugarCity Ring 1
1165 PB Halfweg
Nederland