Ontdek de leukste evenementen in Haarlemmermeer

De prachtige recreatiegebieden van Haarlemmermeer zoals het Haarlemmermeerse Bos en Houtrak Spaarnwoude zijn dé perfecte locaties voor de leukste evenementen. Wat dacht je van muziekfestivals met wereldberoemde dj’s als Awakenings en Mysteryland, of het jazzfestival Meer Jazz? Bezoek een van vele culinaire food festivals en leer over de nieuwste technologische snufjes op het inspirerende Bright Day event. Ben jij benieuwd naar een écht authentieke Hollandse ervaring? Bezoek dan deze zomer een van de vele feestweken in de pittoreske dorpjes van Haarlemmermeer. Waar je ook heengaat, je hebt hier gegarandeerd een onvergetelijke tijd!
Vt Wonen & Design beurs.

VT wonen&design beurs – Woonbeurs in Expo Greater Amsterdam

Ben jij op zoek naar de leukste nieuwe wooninspiratie? Of heb je zin om te shoppen voor de gaafste woonaccessoires? Dan ben je bij de VT wonen & design beurs aan het juiste adres! Deze gezellige woonbeurs vindt plaats in Vijfhuizen van 4 t/m 9 oktober. Laat je hier inspireren door de ruim 250 woonmerken en 25.000 m2 aan wooninspiratie bij Expo Haarlemmermeer!
Big Spotters Hill tijdens Mysteryland.

Mysteryland – Het grootste dancefestival in Nederland

Je bent misschien wel bekend met de slogan "Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!" – dit is het onmiskenbare motto van Mysteryland. Dit gave dancefestival bestaat al sinds 1993 en is een internationaal fenomeen. Het festival trok in 2019 meer dan 100,000 bezoekers uit binnen- en buitenland! Hou jij van elektronische muziek? Dan moet je dit festival zeker een keer meemaken. 

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.