Winter Garden Festival - Een belevenis waar jij jezelf kunt zijn

Winter Garden Festival is een outdoor festival midden in de Haarlemmermeerse natuur. In 2024 vindt het festival voor het eerst plaats in onze gemeente. Muziek, straattheater, interactief entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Alles wat jij nodig hebt om even helemaal tot rust te komen en je zorgen te vergeten. Dé plek om helemaal volledig jezelf te zijn. Laat jij jezelf ook verassen bij dit winterfestival?
Decor bij het wintergardenfestival

Warm winterfestival

Ondanks dat het festival eind februari plaatsvindt, hoef je niet bang te zijn dat je in de kou staat. Het hele festivalterrein staat namelijk vol met verwarmde tenten en overkappingen met vuurkorven. De tenten en het terrein zijn prachtig versierd. Spectaculaire decorstukken, mooie verlichting en indrukwekkende stages. Net zoals bij Mystic Garden, kijk je tijdens deze winterse editie jouw ogen uit. Je kunt je hier helemaal laten betoveren door de omgeving!

Een unieke belevenis

Je kan van Winter Garden meer verwachten dan alleen een muziekfestival. Hoewel de line-up met verschillende genres ervoor zorgt dat jij jezelf de hele dag kunt vermaken, is er nog veel meer te doen. Geniet bijvoorbeeld van straattheater, speel spelletjes, knutsel jouw mooiste creatie, laat je verassen door de artiesten en scoor iets lekkers bij de foodtrucks. 

Waar en wanneer?

De eerste editie van Winter Garden Festival vindt plaats op zaterdag 24 februari 2024 in de Groene Weelde. Wil jij je ook laten betoveren bij Winter Garden? Koop dan hier je tickets. Kan je er dit jaar niet bij zijn? Niet getreurd! Dit festival ga je vaker terugzien in Haarlemmermeer.

Meer over Winter Garden Festival

Paviljoenlaan 1
2131LZ Hoofddorp
Nederland