Mysteryland – Het grootste dancefestival in Nederland

Je bent misschien wel bekend met de slogan "Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery!" – dit is het onmiskenbare motto van Mysteryland. Dit gave dancefestival bestaat al sinds 1993 en is een internationaal fenomeen. Het festival trok in 2019 meer dan 100,000 bezoekers uit binnen- en buitenland! Hou jij van elektronische muziek? Dan moet je dit festival zeker een keer meemaken. 
Big Spotters Hill tijdens Mysteryland.

Wat valt er te beleven tijdens Mysteryland   

Mysteryland is het grootste elektronische muziekfestival in Nederland. Tijdens dit 3-daagse festival treden meer dan 300 artiesten op diverse podia op. Allerlei verschillende stromingen binnen de elektronische muziek komen voorbij op het programma: van house, techno en trance, tot hardcore, R&B en hiphop!

Niet alleen de muziek, ook de decoratie van Mysteryland zorgt voor een unieke ervaring. Naast de muziekpodia vind je op het festivalterrein ook speciale ontspanningsruimtes, kunstinstallaties, restaurants en nog veel meer. Zo kun je in de Healing Garden allerlei bijzondere ceremonies bijwonen, van cacao-ceremonies tot yoga- en meditatie sessies.  
 

Je kunt voor een dag meegenieten van de bijzondere sfeer of ervoor kiezen om het gehele weekend te blijven. In dat geval kun je van vrijdag tot maandag overnachten op de gezellige Mysteryland camping. Op deze camping vind je alle moderne faciliteiten, zoals toiletten, douches en winkels.  

 

Podium Mysteryland tijdens zonsondergang.
Podium Mysteryland tijdens zonsondergang.
Avond op Mysteryland.

Waar en wanneer  

Mysteryland vindt dit jaar plaats in het weekend van 30 en 31 augustus en 1 september. De locatie is ook dit jaar weer Big Spotters Hill. Dit voormalige Floriadeterrein is een perfecte festivalomgeving met sprankelende vijvers, slootjes en bosrijke heuvels.  

Omdat het festival in het prachtige natuurgebied van Haarlemmermeer plaatsvindt wordt er goed gelet op het behoud van de natuur. Daarom hanteert het festival een “leave no trace-policy”. Dit betekent dat elk stuk afval opgeruimd wordt wanneer het festival is afgelopen. Op die manier wordt het festivalterrein schoon achtergelaten en de natuur niet verstoord. 

Heb jij zin om uit je dak te gaan tijdens Mysteryland? Boek dan nu je tickets en beleef deze zomer het grootste elektronische muziekfestival van Nederland!