Grazende Zwaan – Theaterfestival op Landgoed Kleine Vennep

Wist jij dat er in de zomer een uniek theaterfestival wordt georganiseerd in Nieuw-Vennep? Tijdens Grazende Zwaan kun je een avontuurlijk festival vol theatervoorstellingen beleven voor een portie ongeremde fantasie! Het festival vindt plaats op een bijzondere locatie: Landgoed Kleine Vennep, middenin Haarlemmermeer. Lees snel wat er allemaal te beleven valt tijdens dit creatieve festival!
Festival terrein met zittende bezoekers van de Grazende Zwaan

Wat valt er te beleven tijdens Grazende Zwaan 

Grazende Zwaan is een theaterfestival in de polder. De programmering is bedoeld voor jong en oud. Behalve theater staat er nog veel meer gepland in het prachtige polderlandschap van Haarlemmermeer. Van straattheater en landgoedtheater tot een boerenconcert in een monumentale schuur – je kunt het hier allemaal beleven!  

Theater met dames in witte jurken buigend en lopend
Optreden van 2 mannen met de armen in de lucht en een drumstel op de achtergrond

 

Naast de verschillende voorstellingen zijn er ook terrassen waar je heerlijk kunt zitten om te genieten van een hapje en een drankjes. Zo kun je hier de hele dag, of zelfs het hele weekend, een geweldige tijd hebben. Een vrolijk en bijzonder programma op en om monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep.  
 

Met een familieticket heb je met het hele gezin toegang tot het festival Grazende Zwaan. Op een familieticket mag je met 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen het festivalterrein op. Zo kun je de hele dag genieten van de voorstellingen, een circus, een speciale akkerbouwshow, diverse workshops, en nog veel meer. Ook is er voor de kleintjes genoeg te ontdekken, zoals een theatrale speurtocht! 

Koffietentje bij theaterfestival de Grazende Zwaan
Kinderen kijken en lopend bij optreden bij Grazende Zwaan

 

Waar en wanneer 

Dit vrolijke theaterfestival voor de hele familie vond plaats op 13, 14 en 15 september 2024. Grazende Zwaan wordt jaarlijks gehouden op de monumentale boerderij en landgoed Kleine Vennep in Nieuw-Vennep. Je vindt dit landgoed middenin de Haarlemmermeer, aan de rand van het gloednieuwe PARK21.  
 

Dit bijzondere festival mag je absoluut niet missen! Hou de website van de organisatie in de gaten voor nieuws rondom een volgende editie. 

Gekleurde bewegwijzering bij theaterfestival Grazende Zwaan