Ontdek de leukste kinderactiviteiten in Haarlemmermeer

Ben jij op zoek naar leuke activiteiten om je kids mee naartoe te nemen? Ontdek de vele kinderactiviteiten in Haarlemmermeer. Laat ze lekker ravotten in de buitenlucht in een van de recreatiegebieden als de Toolenburgerplas of Houtrak, of laat ze naar hartenlust klimmen bij Klimpark21. Iedere kinderdroom komt uit bij Palènpa Park, waar kinderen hun eigen hutten kunnen bouwen. Ook zijn er speciale tours voor de kleintjes in verschillende musea. Nog energie over? Wat dacht je van een middagje karten, boulderen, of trampolinespringen? Bij deze activiteiten vervelen je kids zich geen seconde!
Floor op de fiets

Floor ten Veen, kinderburgemeester van Haarlemmermeer

Floor ten Veen heeft een heel bijzondere titel: ze was in 2021 en 2022 kinderburgemeester van Haarlemmermeer. Floor woont in Nieuw-Vennep en gaat naar school bij basisschool ’t Venne. Daarnaast zit ze op hockey bij de Kikkers, gaat ze graag naar de bioscoop en houdt ze erg veel van winkelen.
Geiten op kinderboerderij

De leukste kinderboerderijen in Haarlemmermeer

Op een kinderboerderij kun je een gezellig uitje hebben dat leuk en leerzaam is voor jong en oud! Maar wat zijn nou precies de leukste kinderboerderijen in Haarlemmermeer? Wij zetten ze hier voor je op een rijtje, zodat jij precies weet waar je heen moet met je kids om geitjes te voeren en konijnen te knuffelen!

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang wekelijks de laatste nieuwtjes.