Het Speelkasteel: leukste kinderspeelparadijs in Haarlemmermeer

Wil je jouw kinderen de dag van hun leven geven? Dan is het Speelkasteel in Haarlemmermeer een leuk dagje uit voor jou en je gezin. Binnen en buiten is er een groot speelparadijs waar je kinderen kunnen klimmen en klauteren.
Speelkasteel Hoofddorp

Speeltuin uitje voor het hele gezin

Voor een leuk uitstapje met het gezin ben je bij het Speelkasteel aan het juiste adres. Kinderen van 1 tot 12 jaar vermaken zich in de leukste, veiligste en schoonste binnen- en buitenspeeltuin van Nederland. Terwijl de kinderen van de glijbaan roetsjen of in de ballenbak springen, zijn de ouders welkom in het restaurant. Ook voor de allerkleinsten is er een babybox om hen te vermaken.

Buiten- en binnenspeeltuin

Met maar liefst een grootte van 7000 m2 verveel je je zeker niet in dit speelparadijs. Het  Speelkasteel is in zones verdeeld over de verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor kunnen de kinderen zich goed vermaken en op een veilige manier. Binnen en buiten zijn er verschillende speeltoestellen. Mocht het regenen is er binnen genoeg te doen. Maar als de zon schijnt, is het extra leuk. Buiten zijn er namelijk nog twee buitenspeelplaatsen met speeltoestellen voor jonge en oudere kinderen.

 

Kinderfeestjes in het speelparadijs

Hoe feestelijk is het om een kinderfeestje te vieren in het Speelkasteel? In het Speelkasteel wordt een verjaardag uitgebreid gevierd. De jarige wordt feestelijk ontvangen en er staat een feestmaal klaar. Er kan zelfs een speciale taart worden besteld.

 

Pannenkoekenrestaurant

Trek gekregen van al dat spelen? Dat komt goed uit, want het Speelkasteel is ook een pannenkoekenrestaurant. Tussen het spelen door of na het spelen, staan de pannenkoeken en poffertjes klaar voor de kinderen. De ouders die in het restaurant toekijken op de spelende kinderen kunnen natuurlijk ook genieten van een lekkere pannenkoek. Ben je geen fan van pannenkoeken? Dan staat er nog meer lekkers op het menu!
 

Het Speelkasteel bezoeken

Bekijk de openingstijden van het Speelkasteel hieronder en reserveer gemakkelijk en snel je entree tickets via de website.
 

Contact

Het Speelkasteel
Hoofdweg 869
2131 MB Hoofddorp
Nederland