Pannenkoeken Paviljoen: gezellig pannenkoekenhuis Cruquius

Het Pannenkoeken Paviljoen is gelegen aan de rand van de Groene Weelde. In dit pannenkoekenhuis in Cruquius kun je al meer dan tien jaar genieten van de lekkerste pannenkoeken en meer. Naast pannenkoeken heeft het Pannenkoeken Paviljoen ook een zeer uitgebreide diner- en lunchkaart, luxe high-tea en een ruime keuze voor de kids. In 2022 is het Pannenkoekenpaviljoen vernieuwd.
Buitenkant van vernieuwde Pannenkoekenpaviljoen

Verbouwing in 2022

Het Pannenkoekenpaviljoen is volledig vernieuwd. Het grotere restaurant heeft twee vleugels, een vernieuwde kinderhoek en een prachtige nieuwe serre. Het thema is jungle en dat zie je overal terug: in de banken, in de speelhoek voor kinderen en zelfs in de toiletten. De neonletters boven de bar en in de junglemuur maken deze vernieuwde hotspot helemaal af. 

Eten in Pannenkoekenhuis Cruquius 

Het Pannenkoeken Paviljoen heeft een uitgebreide kaart met heerlijke pannenkoeken. Dit is natuurlijk hun specialiteit! De pannenkoeken die ze serveren zijn royaal belegd met heerlijke toppings. Mocht je niet van pannenkoeken houden, dan hebben ze ook diverse andere gerechten die zeker lekker zijn! Denk bijvoorbeeld aan een cheeseburger, kipsaté, tournedos of een heerlijke salade. Voor de kids zijn er ook heerlijke gerechten! 

Arrangementen  

Voor iedere gelegenheid kun je bij Pannenkoeken Paviljoen wel terecht. Ze bieden meerdere arrangementen aan. Zo kun je bijvoorbeeld een babyshower vieren met daarbij een heerlijke high-tea. Of je kunt jouw verjaardag vieren voor een gezelschap. Wil je echt uitpakken? Huur dan de foodtruck die beschikbaar is voor evenementen zoals feesten, bruiloften en festivals. 

Serre
Lichtbak in jungelmuur.
Licht boven de bar
Overzicht binnen.

Recreatiegebied De Groene Weelde 

Pannenkoeken Paviljoen ligt in het recreatiegebied de Groene Weelde. Dit gebied ligt tussen Hoofddorp, Cruquius en Vijfhuizen. Het is een afwisselend gebied met bossen, waterpartijen en brede watertjes met natuuroevers. Het gebied sluit aan op het Haarlemmermeerse Bos en omvat ook het voormalige Floriadeterrein met de Big Spotters Hill. Het recreatiegebied De Groene Weelde wordt beheerd door recreatieschap Spaarnwoude. 

Ga jij binnenkort genieten van een van de specialiteiten van het Pannenkoeken Paviljoen? Of ga je een van de arrangementen boeken om jouw verjaardag of bruiloft te vieren?   

Tafel in serre
Speelhoek in junglethema

Contact

Pannenkoeken Paviljoen
Kruisweg 1625
2142 LC Cruquius
Nederland