Venneper Lodge: restaurant en pannenkoekenhuis in Nieuw-Vennep

Venneper Lodge is een mooi restaurant en pannenkoekenhuis in Nieuw-Vennep. Het staat op een prachtige locatie aan de rand van het mooie natuurgebied Venneperhout. Voor pannenkoeken, lunch of high tea ben je hier aan het goede adres. Het restaurant heeft twee speeltuinen, dus kinderen zijn hier uren zoet!
Venneper Lodge met op de voorgrond veel groen en gras

Lunch in Nieuw Vennep bij Venneper Lodge

Als je vanaf de ruime parkeerplaats kijkt, zie je een prachtige, moderne, houten lodge. Van binnen is het ruim opgezet en het heeft een mooi terras waar je in de zomer heerlijk kan genieten van het goede weer. Bijvoorbeeld tijdens een lunch. Buiten is er een speeltuin te vinden voor de kinderen en binnen is er een indoorspeeltuin. Een kindvriendelijk restaurant in Haarlemmermeer dus! De Venneper Lodge is zeven dagen per week geopend van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wist je dat je hier ook kunt ontbijten? Kies uit een van de drie uitgebreide ontbijtcombinaties! 

Pannenkoekenhuis Nieuw-Vennep 

Kom jij ook gezellig pannenkoeken eten bij Venneper Lodge? Ideaal als je met de hele familie uiteten wilt! Het restaurant heeft veel verschillende pannenkoeken. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze serveren het. Ga jij voor peer, spek of gember? Uiteraard ontbreekt de klassieke naturel pannenkoek niet. Of ga voor hartig en kies een heerlijke pannenkoek met ham en champignons. Versier met spek, poedersuiker of jam voor een smakelijke topping. Naast pannenkoeken hebben ze ook nog andere gerechten op de menukaart staan, zoals vlees- en visgerechten. 

 

Tafel met olijven en nootjes bij de Venneper Lodge
Tafel met verschillende drankjes bij de Venneper Lodge
Zijaanzicht terras van Venneper Lodge met groot houten hert op voorgrond

Mooie locatie voor high tea Nieuw Vennep 

Wil je iets leuks gaan doen met je vriendinnen? Boek dan een high tea bij Venneper Lodge. Voor de high tea van Venneper Lodge kun je terecht op de locatie Tussenstation Lisse. Ze hebben daar een heerlijke high tea samengesteld. Ben je met een groter gezelschap? Dan heeft Venneper Lodge verschillende ruimtes waarin je terechtkunt. Van zakelijke gelegenheden tot familie-uitjes. Bij Venneper Lodge zit je op een goede en mooie locatie. 

Kinderfeestjes en speeltuin in Venneperhout 

Tijd om het feestje van je kind te vieren? Venneper Lodge biedt verschillende feestjes aan. Een high tea party voor echt alleen meiden met heerlijke hapjes en onbeperkt ranja. Versier jij liever een lekkere pannenkoek? Venneper Lodge staat bekend om de lekkerste pannenkoeken die je tijdens een kinderfeest mag versieren. Daarna kan je nog binnen of buiten spelen in de speeltuin. Bij het vliegerfeest maak je je eigen vlieger!  

Venneper Lodge is een mooie locatie waar je iedere dag de hele dag terecht kunt voor verschillende gelegenheden of gewoon voor een lekker kopje koffie. 

Contact

Venneper Lodge
Getsewoudweg 1
2151 MS Nieuw-Vennep
Nederland