Pizzeria Amici: de Italiaanse keuken en pizzeria in Hoofddorp

Wie is er niet gek van de Italiaanse keuken? Lekkere pasta’s of heerlijke pizza’s zijn het lekkerst van de echte Italiaan. Pizzeria Amici ontvangt je gastvrij en neemt je mee in de authentieke Italiaanse ervaring. Geniet bij deze pizzeria in Hoofddorp met het gezin, vrienden of familie.
Schoolbord aan muur van pizzeria Amici

De gevarieerde menukaart van Amici Hoofddorp 

Het eten bij Pizzeria Amici is gevarieerd en biedt voor ieder wat wils. Er is een zeer uitgebreide kaart vol met lekkere voorafjes (antipasti), pizza’s, pasta’s en salades. Pizzeria Amici staat bekend om de Italiaanse passie en ambacht. Ze bereiden hun pizza’s met vers deeg en gebruiken duurzame producten uit Italië. Als je de pizza’s van deze pizzabakkers kent, wil je niet snel anders! 

Interieur pizzeria Amici
Aanzicht met terras met 2 parasols van Pizzeria Amici

Veel enthousiaste recensies pizzeria Hoofddorp 

Nog niet echt overtuigd om een hapje te eten bij deze heerlijke Italiaan? Veel mensen gingen je al voor en waren razend enthousiast! En dat zie je terug in de recensies. De recensies zijn zeer goed, de pizzeria wordt gewaardeerd met maar liefst 4,5/5 sterren. Bekijk ook apetijtelijke foto’s en de gerechten van het restaurant. Ze zijn om te watertanden!  

Een stukje Italië in Hoofddorp 

Deze sfeervolle pizzeria is te vinden in het centrum van Hoofddorp. Ze laten je een andere kant van de Italiaanse keuken zien, waardoor je je voor even in Italië waant. Tegenover het restaurant is er een parkeerplaats waar je de auto kunt parkeren. Na je avondje uit kun je deze snel terugvinden. Het is echter wel verplicht om te reserveren bij deze pizzeria zodat jij zeker bent van een plekje binnen in het restaurant. Heb je geen zin om een hele avond daar te eten, maar wel trek in een pizza of pasta? Dan zijn ze ook geopend voor afhalen. 

Waan jij je voor even in Italië? Reserveer snel je tafel bij Amici!  

Contact

Pizzeria Amici
Kruisweg 949
2132 CD Hoofddorp
Nederland