Trattoria Buoni Amici: Italiaans restaurant Hoofddorp

Als jij een liefde hebt voor de Italiaanse keuken, dan moet je zeker eens naar Trattoria Buoni Amici. Dit Italiaanse restaurant in Hoofddorp verovert elke keer weer de harten van zijn gasten. Door de gasten, authentieke gerechten en prachtige wijnen uit Italië is Trattoria Buoni Amici een regelrechte hit in Hoofddorp centrum.
Bon appetito in letters bij restaurant Amici in hoofddorp

De specialiteiten van Trattoria Buoni Amici Hoofddorp 

Net zoals elk restaurant heeft ook Trattoria Buoni Amici zijn eigen specialiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke parelhoen, de verschillende gerechten met truffel of de huisgemaakte gevulde pasta’s? Bij Trattoria Buoni Amici word je elke keer weer verrast met de meest heerlijke Italiaanse gerechten. 

Italiaanse menukaart Amici 

Begin je diner met heerlijke antipasti. Een prachtig opgemaakt bord vol met carpaccio, burrata, gamba’s en gedroogde ham. Stap daarna over op huisgemaakte pasta, pesce (vis) of carne (vlees). Sla het Italiaanse dessert natuurlijk niet af. Bekende klassiekers zoals tiramisu en panna cotta laten je watertanden. 

Interieur Amici Hoofddorp
Interieur restaurant amici hoofddorp

Reacties na een bezoek Italiaans restaurant Hoofddorp 

Vele mensen gingen je al voor en brachten een bezoek aan dit heerlijke Italiaanse restaurant in Hoofddorp. Uit hun reacties blijkt dat de bediening professioneel en klantvriendelijk is. “De gerechten met truffel en de wijnen zijn overheerlijk. De menukaart staat bomvol verrassingen,” is bijvoorbeeld een recensie. Daarnaast is ook de prijskwaliteitverhouding uitstekend. Al met al is Trattoria Buoni Amici een echte aanrader als je van Italiaans eten houdt. Door het heerlijke eten en de gezellige sfeer, ervaar je Italië gewoon bij jou in de buurt.   

Contact

Trattoria Buoni Amici
Concourslaan 3
2132 DH Hoofddorp
Nederland