WOODSTONE Pizza & Wine: Italiaans restaurant in Hoofddorp

WOODSTONE verandert jouw traditionele blik op de pizza. Je kunt in dit Italiaans restaurant in Hoofddorp gezellig uitgebreid pizza eten. Pizza wordt vaak niet gezien als hét gerecht wat je bestelt tijdens een avondje gezellig uitgebreid eten. Maar bij WOODSTONE, kan dat wel! De missie van WOODSTONE is om die traditionele kijk te veranderen. Dat doen ze met een restaurantervaring, geweldige service, fantastische wijnen en natuurlijk de bijzondere pizza’s.
Voorkant restaurant Woodstone naast Kinepolis

WOODSTONE Hoofddorp 


WOODSTONE gelooft dat er voor iedereen wel een pizza te bedenken is die bij hem of haar past. Wil je op de calorieën wilt letten en glutenvrij eten? Of kies je er bewust voor om plantaardig of geen vlees te eten? Wil je gewoon de lekkerste pizza in Hoofddorp wilt eten. Dit allemaal kan bij WOODSTONE. De locatie in Hoofddorp is niet de enige, ook in Alphen aan den Rijn, Haarlem en Almere kun je genieten van de lekkerste pizza’s.  

Dineren en genieten van de film 

WOODSTONE zit in hetzelfde gebouw als Kinepolis Hoofddorp, hierdoor kun je na een ongedwongen diner gezellig een filmpje pakken. Geniet van een heerlijke avond uit met alle ingrediënten. De beste pizza’s en wijnen en een geweldige service voor een toegankelijke prijs.  

Vegan en halalpizza’s 

Ben jij een veganist of vegetariër? WOODSTONE heeft een speciaal vegan pizzamenu. Op het menu staan genoeg keuzes voor vegan pizza’s. Je kunt namelijk uit dertien verschillende pizza’s kiezen! Zo wordt kaas vervangen door vegan kaas en kip door vegan kip. De vegetariërs of halal-eters kunnen ook uit het standaard pizzamenu kiezen en kleine aanpassingen doen. Kies bijvoorbeeld de pizza americano en laat de peperoni eraf. Hierdoor kunnen veganisten, vegetariërs en halal-eters ook genieten van een heerlijke pizza. 

Tijd voor wijn 

Pizza and wine avondje? Bij WOODSTONE ben je aan het goede adres. WOODSTONE serveert bij de overheerlijke pizza’s ook verrassende wijnen. Je hebt hier de keuze uit wel negen verschillende wijnhuizen en krijgt aan tafel een leuke uitleg over de wijnen. Hierdoor is je ‘pizza and wine’ avondje compleet. 
 
Met wie ga jij genieten van een wine and pizza avond bij WOODSTONE?  

Contact

WOODSTONE
Raadhuisplein 10
2132 TZ Hoofddorp
Nederland