De Fruitloods: café en winkel op Landgoed de Olmenhorst

De Fruitloods is nu het café en de winkel op Landgoed de Olmenhorst. De Fruitloods diende vroeger als fruitsorteercentrum. Het voelt nog steeds authentiek, de oude functie van de Fruitloods is nog goed zichtbaar. Door de bewaarde wandbekleding van de aangrenzende koelcellen stap je terug in de tijd. Nu kun je hier bij komen na een wandeling door de boomgaarden op het landgoed en genieten van een kop koffie met taart, een uitgebreide lunch of een high tea. Of koop verse producten van het landgoed zoals geoogste appels en peren in de streekproductenwinkel.
Voorkant van de Fruitloods bij landgoed Olmenhorst

High tea bij de Fruitloods

Op de Olmenhorst is veel te beleven. Naast evenementen en bruiloften vindt ieder jaar de traditionele appelpluk plaats. Het voorjaar is prachtig als de hele boomgaard bloeit. Wil je overnachten? Dat kan op de kleine camping. Ook vinden er veel workshops plaats van kunstenaars. De Fruitloods is een heerlijke plek om van een kopje koffie met taart te genieten op het landgoed. Ook ben je welkom om een broodje te eten of een borrel te drinken. Populair is de high tea. De Fruitloods heeft een terras en een kas waar je al vroeg in het seizoen lekker buiten kunt zitten. 

Picknicken in de boomgaard 

Tijdens warme dagen is er niets leuker dan uitgebreid lunchen in de boomgaard. Bij de Fruitloods kun je altijd terecht voor een goedgevulde picknickmand en een prachtig plekje in de boomgaard. De mand is gevuld met talloze gezonde en biologische producten. Voor de picknick geldt een minimum aantal van twee personen. Reserveer minimaal vier werkdagen voor aanvang. Neem een kijkje op de website voor de inhoud van de goedgevulde picknickmand. 

Interieur binnenkant Fruitloods met winkel
Interieur Fruitloods met stoelen en tafels in serre
Winkel fruitloods met eigen sapjes

Kinderfeestje bij Olmenhorst Lisserbroek 

De omgeving van Olmenhorst leent zich ook uitstekend voor een kinderfeestje. De Fruitloods heeft de volgende mogelijkheden voor een verjaardagsfeestje. Doe  een speurtocht of kom fruit plukken in september en oktober. Wil je zijde schilderen, schatkaart tekenen en kaarsen maken? Ook dat is een optie. Uiteraard is er bij de Fruitloods altijd wel een leuk plekje om te genieten van iets lekkers. Pak uit met de high tea voor een onvergetelijke dag! 

Streekproductenwinkel Olmenhorst 

Op Landgoed de Olmenhorst worden op biologische wijze appels, peren en vele andere soorten fruit geteeld. Ieder jaar kun je deze komen plukken en kopen in de streekproductenwinkel. Het hele jaar door zijn er allerlei verse producten te koop uit de omgeving en de eigen Olmenhorstsappen en -jams.  

Contact

De Fruitloods
Lisserweg 481a
2156 AS Lisserbroek
Nederland