Boulderhal de Fabriek Hoofddorp: boulderen in Haarlemmermeer

Ben jij er klaar voor om op een spectaculaire manier te gaan klimmen? Met 1100 vierkante meter oppervlakte, 120 boulders en een grote diversiteit aan wanden is er voor ieder wat wils. Niet alleen gevorderde boulderaars, maar ook beginnende klimmers kunnen genieten in de boulderhal in Hoofddorp.
Boulderhal Hoofddorp

Wat is boulderen?

Boulderen is een explosieve en spectaculaire manier van klimmen. Je beklimt letterlijk een rotsblok. Anders dan bij klimmen heb je bij boulderen geen touw en klimgordel nodig. Het sociale karakter van de sport en de behulpzame community maken de sfeer in de boulderhallen supergezellig en toegankelijk voor iedereen!

Boulderhal Haarlemmermeer

De Fabriek is de eerste boulderhal in Haarlemmermeer, te vinden in Hoofddorp. De Fabriek is ook te vinden in Haarlem. Voor iedereen die bij boulderhal de Fabriek wilt komen boulderen is er een goede activiteit te vinden. Variërend van introductielessen en cursussen tot en met een jaarabonnement voor de dagelijkse bezoeker. Kortom, voor ieder wat wils! Als je vaker wilt komen boulderen is het slim om je zo snel mogelijk te laten registreren. Na de registratie heb je namelijk recht op kortingen en abonnementsvormen! Als geregistreerde boulderaar krijg je een magneetkaart waarop jouw gegevens worden vastgelegd. Met deze magneetkaart kun je vervolgens bij alle vestigingen van Boulderhal de Fabriek, Beestboulders en De Klimmuur terecht.

Boulderen in groepsvorm

Boulderen met collega’s is de ideale activiteit voor een bedrijfsuitje. Gezellig, uitdagend en verbindend. Boulderhal de Fabriek laat ook schoolleerlingen graag spelenderwijs kennis maken met de sport. Denk hierbij aan: kracht, balans, tactiek, vertrouwen, doorzettingsvermogen en coördinatie! De boulderhal is dus ook de perfecte locatie voor gymles, leuker dan de standaard gymlessen van school! Ga jij binnenkort de klimuitdaging aan?

Boulderhal

Contact

Boulderhal de Fabriek
Graftermeerstraat 40
2131 AC Hoofddorp
Nederland