Klimpark21 in Nieuw-Vennep: beleef een sportief avontuur

Houd jij van avontuur en een beetje spanning? Dan is Klimpark21 echt iets voor jou! Met 40 verschillende hindernissen op een hoogte van 1 tot 10 meter, giert de adrenaline door je lichaam. Ga jij de hoogte opzoeken?
Klimpark Park21 met veel bezoekers

Activiteiten in Klimpark21

Bij Klimpark21 zijn veel activiteiten te beleven voor jong en oud. Heb je al eens eerder geklommen of nog nooit? Bij Klimpark21 maakt het niet uit. Er zijn klimroutes op verschillende niveaus. Als je niet zo van de hoogtes houdt dan kun je ook op een elektrisch skateboard springen. Of pak er een pijl en boog bij.

Elektrisch skateboard parcours

Klimpark21 is het eerste park van Nederland met een elektrisch skateboard parcour van wel 500 meter. Op het parcours vind je leuke obstakels met heuvels en bochten. Je kunt de baan betreden vanaf 8 jaar. Wat het elektrische skateboard ook bijzonder maakt, is dat hij wordt opgeladen door de zonnepanelen op het klimpark. Met een opgeladen skateboard kun je weer lekker crossen met je vrienden!

Klimpark21 in de verte met veel kinderen aan het klimmen
Jongen in actie in het Klimpark21

Archery Tag spelen

Sta je klaar om het veld in te gaan en je tegenstanders te verslaan? Met een pijl en boog ga je het speelveld in om Aarchery Tag te spelen. Het spel wordt uitgelegd door een begeleider. Je moet niet alleen je tegenstander raken met je pijlen, maar ook targets. Het samenwerken, de communicatie en je reflexen zullen op de proef worden gesteld tijdens Archery Tag.

 

Klimpark Haarlemmermeer met groepen

Wil je met een wat groter gezelschap genieten van het uitzicht? Kom dan met een groep langs om de hoogte in te gaan. Dit kan ook met een kinderfeestje of met je school. Klimpark21 organiseert ook leuke dagkampen in de schoolvakanties. Je slaapt dan niet op het park, maar je bent wel de hele dag lekker bezig met diverse activiteiten bij Klimpark21.

Heb jij zin om lekker een dagje te gaan klimmen? Vanaf 2 april 2022 is het klimpark weer geopend. Reserveer nu op de website van Klimpark21!

Contact

Klimpark21
Kleilandpad 5
2152 NA Nieuw-Vennep
Nederland