Freestyle Gymnastic: Actief uitje in Nieuw-Vennep

Op zoek naar een leuke sport of een actief uitje? Kom freestylen bij sportvereniging Freestyle Gymnastic in Nieuw-Vennep! De grote indoor hal staat vol met trampolines, foambakken, matten en parcours waar je urenlang kan trainen om je skills te verbeteren. Trampolinespringen, turnen, freerunnen en gave tricks leren, bij Freestyle Gymnastic kan het allemaal.
Trampolines bij Freestyle Gymnastics

Vaardigheden verbeteren

Bij Freestyle Gymnastic kun je met vrienden of alleen freestyle springen. Je mag dan vrijspringen op de trampolines en gebruik maken van alle sporttoestellen en materialen in de hal. De aanwezige trainers zijn beschikbaar voor begeleiding en helpen je graag om jouw vaardigheden te verbeteren en nieuwe tricks te leren. Naast freestyle springen kun je ook lid worden van de sportvereniging en lessen volgen om beter te worden in turnen, freerunnen of trampolinespringen. Na afloop van je sportieve dag kun je in de Vespo Lounge nagenieten met wat te eten en te drinken.

Trampolines bij Freestyle Gymnastics

Voor groepen

Verenigingen en scholen kunnen de hal huren voor een sportief uitje. Volg samen een lessenreeks, huur de zaal voor een sportdag of een sportief groepsuitje of sluit het seizoen met de hele vereniging sportief af. Voor teambuildingevenementen, bedrijfsuitjes of lunches kun je bij de bijbehorende horecagelegenheid Vespo Lounge terecht. Organiseer je binnenkort een kinderfeestje? Overweeg dan een VIP Partijtje bij Freestyle Gymnastic: een uniek en bijzonder kinderfeestje dat de jarige niet snel zal vergeten!

Meer over Freestyle Gymnastic

Freestyle Gymnastic Nieuw-Vennep
Oosterdreef 30
2153 CA Nieuw-Vennep
Nederland