Drift Trikes Experience Nieuw-Vennep: een unieke belevenis voor jong en oud

Hou jij van actie? En wil je er een dagje op uit? Ga dan driften op Drift Trikes! Bij Drift Trikes Experience Nieuw-Vennep kun je driften op elektrische Drift Trikes. Je kunt buiten op het circuit racen, perfect voor de lente en zomer die voor de deur staan. Ga jij de uitdaging met jouw vrienden aan?
Buitencircuit Drift Trikes

Wat zijn Drift Trikes?

Een Drift Trike is een elektrische driewieler met een topsnelheid van 36 kilometer per uur. Het voertuig is speciaal ontworpen om lekker mee te scheuren. De samenstelling van een groot voorwiel en twee kleine achterwielen zorgt voor een stabiele wegligging waarmee je de scherpste bochten kunt maken. Het is een Amerikaanse uitvinding en is in Californië enorm populair. De rage is inmiddels de hele wereld overgewaaid en nu eindelijk ook in Nederland.

Drift Trike op asfalt

Avontuurlijke activiteit

Voor de echte avonturiers is dit een hele leuke ervaring. Drift Trikes Experience Nieuw-Vennep heeft een buitencircuit, dus zeker met goed weer is dit een geschikt uitje! Je kunt reserveren per ronde van tien minuten, ook wel een ‘heat’. Ideaal voor een kinderfeestje of een bedrijfsuitje, maar ook leuk met vrienden of het hele gezin. Ben jij benieuwd hoe het is om over een circuit te racen met een Drift Trike? Ga dan snel een keertje langs!

Meer over Drift Trike Experience

Drift Trike Experience
Oosterdreef 30
2153 CA Nieuw-Vennep
Nederland