Claus Bowling: Een gezellig avondje bowlen in Haarlemmermeer

Ben jij nog op zoek naar een leuke activiteit voor een avondje uit? Met twintig bowlingbanen is Claus Bowling in Hoofddorp een van de grootste bowlingcentra van Nederland. Met een arrangement in het gezellige restaurant met jaren vijftig thema staat Claus Bowling garant voor gezellige middag of avond uit met vrienden, familie of collega’s.
Claus Bowlingbaan

Avondje Bowlen in Haarlemmermeer

Claus Bowling is een bowlingvereniging in Haarlemmermeer. Je kunt bij Claus Bowling professioneel of voor het plezier een strike of spare gooien. Voor een kinderfeestje ben je natuurlijk ook welkom. Of kom jij met de hele je klas bowlen? Niks is te gek bij Claus Bowling! Heb je na het bowlen trek gekregen? Blijf gezellig een hapje eten in het restaurant met een leuk jaren vijftig thema. Op het menu staan heerlijke gerechten die je maag goed vullen. Je kunt genieten van malse burgers, spareribs of lekkere salades.

Trends op de bowlingbaan: hyperbowlen en cosmicbowlen

Bij Claus Bowling kun je hyperbowlen. Bij hyperbowlen gaat het om het raken van de lichtgevende targets die langs de baan en bij de kegels gaan. Het spel is heel gemakkelijk. Richt je bowlingbal op de bewegende LED-lichten langs de baan en vervolgens op de pins. Als je een target raakt, krijg je extra punten! Er kan gekozen worden uit vier verschillende games. Alle games hebben verschillende levels die steeds een beetje moeilijker worden. Hyperbowlen geeft net dat beetje extra en is leuk als je al vaak gebowld hebt maar toch eens iets nieuws wilt proberen! Cosmicbowlen is een soort discobowlen, het bowlingcenter heeft dan gezellige muziek aan staan! Je kunt lekker dansen, zingen en bowlen tegelijkertijd. Wie wil dat nou niet? Een leuk avondje uit met je vrienden.

Restaurant met Amerikaanse look and feel.
Restaurant en bowlingbanen.

Competities en toernooien

Heb je de smaak van het bowlen helemaal te pakken en heb je het bowlen aardig onder de knie? Kijk dan of het spelen van competities en toernooien iets voor jou is.

Voor de 55-plussers onder ons organiseert Claus Bowling eens per twee weken een leuke bowlingavond. Maak je eigen team of sluit je aan bij een bestaand team. Wil je met zakenrelaties bowlen? Ook dat is mogelijk! Wanneer boek jij een gezellig avondje bowlen bij Claus Bowling?

Contact

Claus Bowling
Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Nederland