Barraca Rodizio: Braziliaans grillrestaurant in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een restaurant die net even anders is dan andere? Kom voor een unieke Braziliaanse eetervaring naar Barraca Rodizio. Hier lopen passadores elke keer langs met heerlijke spiezen van vlees en vis langs je tafel. Je kunt zelf aangeven wanneer je een stukje wilt. Dit originele restaurantconcept wil je een keer ervaren en je eet ook nog eens heel lekker!
3 mannen met spies vlees bij restaurant Barraca

Bijzonder genieten bij Baracca Hoofddorp 

Wanneer je Barraca Rodizio binnen stapt, begint jouw bijzondere avond. Grillmaster Anderson en zijn team zorgen ervoor dat jij een bijzondere avond ervaart. Het is een mooi, gezellig en ruim opgezet restaurant in een moderne urban stijl en ligt aan de rand van het Haarlemmermeerse bos. Een ideale plek om met een groep collega’s, familie of vrienden te eten.  

 

Vlees en vis van de grill 

Altijd al eens Zuid-Amerika willen proeven? Barraca Rodizio heeft een speciaal concept. De obers (passadores) lopen continu rond met verschillende soorten spiezen van vlees en vis die heerlijk zijn bereid op de grill. Deze bijzondere stijl is de Braziliaanse keuken. De spiezen worden gegaard in een Braziliaanse churrascogrill. Het stuk vlees of vis wordt boven de houtskool aan het spies gerookt en daarna komt het jouw kant op. Ben je vegetarisch? Dan zijn hier ook mogelijkheden voor! 

Interieur restaurant barraca hoofddorp
2 dames in Braziliaanse kleding met hoofdtooi bij logo Barraca in restaurant

Buffet met gerechten 

Terwijl de stukken vlees en vis worden rondgebracht door de passadores, loop jij langs de fresh market table. Op dit buffet vind je een selectie van voor- en bijgerechten zoals verschillende groente, kazen en brood met dipjes. Maak er je eigen feestmaal van. Ook als je hier al tien keer bent geweest, is het steeds een unieke ervaring! 

 

Arrangementen 

Heb je iets te vieren of wil een lekker hapje eten met een grote groep vrienden, familie of collega’s? Bekijk dan eens de arrangementen die Barraca Rodizio aanbiedt. Het aanbod is heel divers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig potje bowlen na het eten? Of een spannende escape room? Je krijgt hiervoor zelfs nog een leuke korting en je hebt samen een leuke avond! 

 

Kom jij het vlees van de Reserveer dan Braziliaanse churrascogrill proeven bij Barraca Rodizio? 

Contact

Barraca Rodizio
Bosweg 19
2131 LX Hoofddorp
Nederland